Тази трогателна среща между майка и дъщеря се състояла в

...
Тази трогателна среща между майка и дъщеря се състояла в
Коментари Харесай

Кралица на красотата паднала на колене пред майка си, работеща като чистачка

Тази трогателна среща сред майка и щерка се състояла в Тайланд.

17-годишната Ханита «Минт» Фасаенг  била коронясана за народен победител в състезанието Miss Uncensored News Thailand през 2015 година

Скоро по-късно кралицата на хубостта се върнала в родния си град, с цел да коленичи, с цел да благодари на майка си, която изкарвала прехраната си със събиране и преработване на отпадък.

За жителите на доста азиатски страни да коленичиш пред някого значи да покажеш най-висока форма на почитание, без значение от обстановката.

Невероятната фотография демонстрира Минт, облечена в тоалета й от конкуренцията, включващ искряща тиара и копринен пояс, дружно с впечатляващо високи златисти токчета.

По думите на Минт тя в никакъв случай не се е срамувала от майка си: „ Това, което имам през днешния ден, е с помощта на майка ми. Тя и аз изкарваме прехраната си, като вършим почтен труд, тъй че няма причина да се усещам по-низша. “

Мента израства в цялостна беднотия, тъй че фамилията й не може да си разреши да изпрати бъдещата кралица на хубостта в лицей след дипломирането си.

Благодарение на успеха Минт си е уредила работа като модел за реклами и филми, само че споделя, че макар триумфа й майка й не се трансформирала по никакъв метод.

„ Майка ми към момента ще върви и ще сортира боклука и не желае да ми разреши да оказвам помощ. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР