Тази сутрин е студено с минимални температури между минус 8°

...
Тази сутрин е студено с минимални температури между минус 8°
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в последния ден от работната седмица

Тази заран е студено с минимални температури сред минус 8° и минус 3°, в София към минус 7°.

През деня ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, най-вече междинна и висока. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в София - към 4°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, най-вече междинна и висока. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 3 - 5°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време, следобяд със забележителна междинна и висока облачност. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната на 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 3°.



През почивните дни вятърът ще се ориентира от запад и в Дунавската низина и източните региони ще се усили до сдържан. В събота денят ще стартира с най-вече слънчево време. Температурите ще се покачат, повече дневните.

Привечер и през нощта против неделя облачността ще се усили, съвсем без превалявания. В неделя облачността бързо ще намалее, в доста региони след обяд до слънчево време. Минималните температури ще се покачат, а дневните ще се намалят с два-три градуса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР