Тази снимка изобразява Нийл Армстронг на Луната по време на

...
Тази снимка изобразява Нийл Армстронг на Луната по време на
Коментари Харесай

Почина първият човек, стъпил на Луната – Нийл Армстронг!

 Neil Armstrong dies

Тази фотография изобразява Нийл Армстронг на Луната по време на историческата разходка на лунната повърхнина през юли 1969 година. Photo credit: NASA

Преди няколко седмици Нийл Армстронг претърпя сърдечна интервенция. Вероятно гибелта му е настъпила поради затруднения от интервенцията. Други детайлности до този миг не са известни.

Съобщение от роднините на Нийл Армстронг:

С огорчение оповестяваме, че Нийл Армстронг умря след затруднения като резултат от претърпяни сърдечно-съдови процедури.

Нийл беше нашият любящ брачен партньор, татко, дядо, брат и другар.

Нийл Армстронг с принуда приемаше, че е американски воин и постоянно вярваше, че просто си прави работата. Той служеше на Нацията си с горделивост, като водач на изтребител, като тестов водач, като астронавт. Той също реализира триумф вкъщи, в родния си Охайо в региона на бизнеса и университетските среди, и стана водач на общността в Синсинати.

Той остана покровител на авиацията и проучванията през целия си живот и в никакъв случай не загуби детското си поклонение пред тези занимания.

Докато Нийл Армстронг ценеше персоналното си пространство, той постоянно показваше своята благосклонност към хората от целия свят и от всички области на живота.

Докато скърбим за загубата на доста добър мъж, ние също по този начин и честваме неговия незабравим живот и вярата, че ще послужи за образец пред младежите в целия свят, с цел да работят старателно и да реализират своите фантазии, да желаят да изследват и да доближават рамките си, и безкористно да преследват идея, която е по-велика от самите тях.

За тези, които ще попитат какво могат да създадат, с цел да почетат Нийл, ние имаме една елементарна молба. Следвайте неговия образец за служение, за достижения и невзискателност и идващият път, когато излезете в ясна нощ и погледнете към Луната, която се усмихва към вас, помислете си за Нийл Армстронг и му намигнете.

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР