Тази седмица в Игри на волята напрежението между двама от

...
Тази седмица в Игри на волята напрежението между двама от
Коментари Харесай

Адмирирам го: отпаднал участник от Игри на волята 5 защити стратегията на Мартин

Тази седмица в " Игри на волята " напрежението сред двама от участниците стигна до краен лимит, което докара до следващото разбъркване на играчите в племената. Нетърпимостта на Мартин към към този момент някогашния му съотборник Мастагарков докара до експлоадирането на предприемача на арената нощес, при което (за следващ път) се чуха някои обидни думи.
                             

Поведението на Мартин несъмнено се приема с отрицание от страна на феновете. Оказва се обаче, че измежду участниците в " Игри на волята " въпреки всичко има такива, които поддържат тактиката на предприемача. 

В своя профил в Instagram Ива Георгиева, която отпадна от Чистилището преди няколко седмици, отбрани Мартин и показа какво мисли за неговото държание в играта и след шоуто.
                             

Поводът за коментара ѝ е въпрос, който нейни почитатели са ѝ задали в обществената мрежа.

" Играта на Марто е една от най-интересните за всички сезони. Изключително добре борави с думите и умее да обърне всяка неуместна обстановка в негова изгода. Винаги знае по какъв начин да натисне някой по верните бутони. Аз, като един неуспешен да разгърне тактиката си състезател, го адмирирам. А в живота от него съм видяла единствено положително. "

В Instagram Ива отговори и на други въпроси, които вълнуват почитателите на шоуто. Тя дефинира Мария Оряшкова като " популярен състезател и доста добър човек " и разкри, че с Мудева да се сближили много след предаването . Освен това хубавицата призна, че съгласно нея има голяма виновност за разпадането на племето на Амазонките.
                             

Демонстрирайки присъщото си възприятие за комизъм и подигравка, самият Мартин показа в своя профил думите на Ива, като ѝ благодари, само че и добави: " Само да не те намразят в този момент и теб ".

Действително през последните две седмици Мартин натрупа много негативи към връзките си с Мастагарков. Много от феновете започнаха да симпатизират на някогашния футболист точно тъй като стана непрекъсната цел на нападки и ангажименти от страна на другите. Други по този начин или другояче го подкрепяха поради качествата, които всякога показва на арената. 

Войната сред Мартин и Мастагарков наподобява няма да завърши, даже откакто са към този момент в разнообразни племена. Остава да разберем кой ще е спечелилият в техния конфликт – или другояче казано кой от двамата ще отпадне пръв, с което ще стане ясно, че тактиката му за стигане до финала не е сработила. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР