Тази седмица в 60 минути кореспондентът Шарин Алфонси съобщи за

...
Тази седмица в 60 минути кореспондентът Шарин Алфонси съобщи за
Коментари Харесай

Архив от 60 минути: Отразяване на Северна Корея

Тази седмица в 60 минути кореспондентът Шарин Алфонси заяви за Кристофър Ан, американски жител, забъркан в интернационален случай, включващ Америка, Испания и Северна Корея. Ан, който е част от група деятели, нахлула в посолството на Северна Корея в Мадрид, Испания, през 2019 година, споделя, че се е опитвал да помогне на чиновниците на посолството на Северна Корея да избягат. Северна Корея твърди, че случаят е опит за похищение, който се равнява на „ терористична офанзива “.

За да разберем залога на решението на Ан – и за какво Северна Корея може да желае да избяга от личната си татковина – ние се обърнахме към някои от десетилетия отразяване на Северна Корея от 60 минути. Репортажите за кралството на отшелниците са предизвикателство; Северна Корея е една от най-изолираните страни в света. Но през годините 60 Minutes откри път вътре.

От изображения на лечебни заведения без храна или медикаменти до взор към продължаващата военна опасност, която съставлява страната, ето някои от акцентит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР