Тази седмица ще станем свидетели на официалната премиера на най-новия

...
Тази седмица ще станем свидетели на официалната премиера на най-новия
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S22 ще бъде представен и в метавселената

Тази седмица ще станем очевидци на формалната премиера на най-новия топ модел смарт телефон на Samsung. Galaxy S22 ще бъде показан на събитие, което ще се излъчва по едно и също време в редица обществени мрежи. Това обаче е и една от първите сходни министър председатели, които ще се случат в най-обсъжданото виртуално пространство: Metaverse.

На 9 февруари в 17 часа българско време Samsung публично ще покаже своите умни джаджи с Android, а събитието ще се случи и във виртуална конюнктура на своето местонахождение в центъра на Ню Йорк, наречена 837X (физическият адрес е 837 Washington St.).

Samsung е построил виртуалния магазин в Decentraland - 3D браузър за виртуален свят, който припомня на първообраза на всички метавселени - Second Life. Въпреки това Decentraland, който започва през февруари 2020 година, е и площадка за криптовалути, където членовете могат да свържат своите крипто портфейли и да купуват имоти земя като NFT. Вероятно компанията Samsung е платила за своето пространство 837X с част от личната си криптовалута Mana.

Регистрацията в Decentraland е бърза и можете да се присъедините елементарно.  Трябва да употребявате портфейла си с криптовалута за достъп до цялостните функционалности - само че можете да влезете и като посетител. И в двата случая можете да създадете своя аватар, в това число прически, облекла и аксесоари. След това употребявате клавиатурата и мишката, с цел да навигирате в 360-градусовата среда.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР