Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава с два нови

...
Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава с два нови
Коментари Харесай

Не е за вярване какво ще направи Евгени в следващия епизод на Ергенът

Тази седмица най-романтичното телевизионно премеждие „ Ергенът “ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени със пристрастеност, интриги и невиждани до този миг обрати.

В сряда вечер феновете на bTV ще станат очевидци на следващата занимателна групова среща, в която девойките ще играят „ шах за съгласуемост “ в компанията на Евгени. Дамите ще би трябвало да дават отговор на разнообразни въпроси, а „ кралица “ ще стане тази, която първа успее да стигне до харизматичния „ ерген “. Момичетата ще разполагат и с ходове, с които ще могат да връщат претендентките си в начална позиция, а възползвалите се ще дадат мотив за следващото грандиозно спречкване в имението на любовта.



В същото време Евгени ще води своята „ кралица “ на сантиментално усамотение под намерено небе. Двамата ще поговорят намерено по отношение на настройките си в любовта, а дали дамата ще получи роза още по време на усамотението, следва да разберем. По време на вечерния коктейл музикантът за пръв път ще се осмели да опише за своя предходна връзка и ще направи самопризнание, с което ясно ще очертае какви са качествата, които не би толерирал у бъдещата си половинка.

Зрителите ще станат очевидци и на ответната реакция на една от претендентките, която усеща, че Евгени я подценява и не харесва метода ѝ. Емоциите ще вземат връх, откакто „ ергенът “ даже не вижда подаръка, който тя е подготвила особено за него, а обстановката в имението ще стане още по-напечена, откакто сред двата враждуващи лагера избухва невъобразим до момента скандал. В края на вечерта е ред за сензационна Церемония на розата, в която Евгени ще предприеме невиждан ход.



В четвъртък вечер (30 март) музикантът безусловно ще нахлуе в имението, с цел да „ отвлече “ една от дамите, с която за пръв път ще имат опция за сантиментално усамотение. „ Похитената “ госпожица надалеч няма да се противи, а ще се остави в ръцете на виртуоза, който ще я води с колата си на едни от най-красивите кътчета на омайното Средиземноморие. Срещата ще бъде белязана от рекорден брой целувки, а Евгени ще изненада избраницата си с подарък, който ще провокира спорни реакции от страна на останалите участнички по време на вечерния коктейл.

Зрителите ще станат очевидци още на прям диалог сред Елена и Айлин, както и на раздор в връзките сред един от лагерите в имението. В края на вечерта е време за следващата Церемония, в която следва да забележим една от най-емоционалните раздели до този миг.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР