Тази седмица кралица Елизабет II – наследникът на династията Уиндзор,

...
Тази седмица кралица Елизабет II – наследникът на династията Уиндзор,
Коментари Харесай

Сензационни СНИМКИ на Елизабет II от архивите взривиха мрежата ВИДЕО

Тази седмица кралица Елизабет II – наследникът на династията Уиндзор, отпразнува 94-тата си годишнина. За страдание това се случи в изискванията на вилнеещия призрачен сън от ковид във Англия. Заради това празненствата по случай рождения ден на кралицата бяха анулирани, а тя чества в стеснен фамилен кръг.

От средата на март английската кралица Елизабет II дружно със брачна половинка си 98-годишния принц Филип са в крайградската си резиденция - замъкът Уиндзор. Миналата събота стана известно, че нейно величество анулира обичайния салютен пукот в чест на рождения й ден.

Важно е да уточним, чепо време на 68-годишното й царуване, тази традиция в никакъв случай не е била нарушена, само че коронавирусът пренаписва историята. С оглед на актуалната обстановка с COVID-19 в страната, кралицата смята провеждането на това събитие за неуместно.

Тя реши да прекара рождения си ден безшумно: с изключение на всичко друго, да беседва посредством видео връзка с членове на кралското семейство, разпръснати из страната.

Според дългогодишна традиция английските крале честват рождения ден на монарха през лятото - в първата събота през юни. Действителният ден на раждане се отбелязва по-скромно.

Падна непредвидена загадка за Елизабет II и US президента Айзенхауер

По мотив „ неофициалния “ рожден ден на Елизабет II от jenata.blitz.bg направиха селекция от трогателни фотоси от детството и младостта на принцесата, чиято орис е били предопределена в това да посвети живота си на службата на короната.

Елизабет II е най-старият ръководещ монарх в света. Тя е родена на 21 април 1926 година и не е първата на линия за наследството на трона. Престолът трябваше да отиде при чичо й, крал Едуард VIII, само че той абдикира и 10-годишната Елизабет стана публична наследница. Тя е коронована през февруари 1952 година след гибелта на татко си, крал Георги VI.

По мотив невероятния живот на кралица Елизабет II се появиха сензационни архивни фотоси, които взривиха мрежата.

Освен това самата кралица показа необикновено видео от детството си.

Но сензационните фрагменти от архивите ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР