Голяма част от феновете на предаването за разрешаване на битови

...
Голяма част от феновете на предаването за разрешаване на битови
Коментари Харесай

Има шанс Нана да се върне в „Съдебен спор“

Голяма част от почитателите на предаването за разрешаване на битови проблеми – „ Съдебен спор “ се питат дали Нана Гладуиш се завръща в ефир, откакто в събота, тя бе посетител в епизод №1000. Покрай гостуването й потегли мълвата, че русокоската ще се завърне в Нова тв.

 

Нана споделя, че е очаквала завръщането в студиото да й е доста по-трудно и че ще преживее вътрешна драма и катарзис, само че приела откровено, че е предала щафетата на Ромина. Тя акцентира, че има щастието да не е изгонена и заради тази причина завръщането в студиото й донесло голямо наслаждение. За 13-те години в предаването й липсват хората, с които е построила взаимоотношения, а и прекарването е извънредно.

Както е известно сега Нана живее със фамилията си в Съединени американски щати по гледище на брачна половинка й. Тв водещата признава, че животът й минал като на лента и си спомня за един от известните репортажи на Жоро Игнатов преди години за тъщата на „ младия меринджей “.

 

За никого не е загадка, че русокоската се сбогува със феновете и екипа на предаването със сълзи на очи през ноември м.г. и призна, че след всичко претърпяно има потребност да поеме в друга посока и да си даде време, само че това се оказал един от най-тежките избори, които е правила. Тя не пропусна да благодари на малкия екран за разбирането, отношението и поддръжката на прелестните й сътрудници. Благодари и на феновете, че плакали и се смели дружно с нея.

 

Предаването от няколко месеца насам се води от футболната брачна половинка Ромина Тасевска, а мненията на феновете за оправянето й като водеща, са спорни, само че доминират отрицателните. Запознати от кухнята на предаването разкриват, че от Нова тв, са отправили оферта на Нана да се завърне в ефир и са в очакване на отговора й. В случай, че откаже, ще се търси ново лице за Съдебен спор, защото откогато Ромина е водеща, рейтингът е понижен с една трета.

Източник: Уикенд  

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР