Тази Олимпиада е особена и странна. Ние тук сме затворени

...
Тази Олимпиада е особена и странна. Ние тук сме затворени
Коментари Харесай

Съдията ни по спортна гимнастика в Токио: Тази Олимпиада няма дух, ще я запомня с този затвор, който са ни предоставили тук



„ Тази Олимпиада е особена и странна. Ние тук сме затворени в един хотел. От този хотел ин взима рейс и ни откарва до залата. После зала – хотел, хотел – зала. Аз не ги чувствам тези олимпийски игри. Нямат дух. Ще запомня тази Олимпиада с този, по какъв начин да кажа – затвор, който са ни дали тук “, това показа особено за БНР от Токио Здравко Куртев, който е българския представител при съдиите на шампионата по спортна гимнастика при мъжете.



„ Всекидневно ни вършат PCR проби. Резултатите излизат след един ден, за в този момент популярност богу всичко е наред. Не ни разрешават доста да контактуваме между тях. Малко сме отделени. Всеки спи в обособена стая. Конференциите са он-лайн. Виждаме се по-малко в съдийската стая преди надпреварите. Това в общи линии е връзката сред нас “, добави преподавателят в НСА „ Васил Левски “.



„ Олимпийският шампионат по спортна гимнастика, съгласно мен е едно от най-силните надпревари, изобщо за този олимпийски цикъл. Първото, което ми направи усещане е доста мощната игра на съветския тим, които съумя да завоюва олимпийската купа, след дълго очакване. Отборният край беше доста забавен. Руснаците с доста постоянна игра съумяха да стигнат до олимпийската купа. Домакините от Япония, също със мощни гимнастици, демонстрираха извънредно високо равнище, останаха втори. Китай са трети. Титлата в самостоятелния многобой, която беше извоювана от Дайки Хашимото за мен не беше изненада. Той изигра доста устойчиво цялата си стратегия и си заслужи златото “, приключи Здравко Куртев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР