Тази нощ в 01:09 мин фазата на Пълнолуние настъпи в

...
Тази нощ в 01:09 мин фазата на Пълнолуние настъпи в
Коментари Харесай

Пълнолуние в Рак – какво е важно за този ден

Тази нощ в 01:09 мин етапа на Пълнолуние настъпи в зодия Рак. В деня на Пълнолуние страстите се изострят, а Луната в Рак, въпреки това, ще ни насочи към фамилията и грижата за околните.

Чувствата и страстите ни ще излязат на повърхността, а поради обстоятелството, че Пълнолунието попада във водния Рак, в прочувствен проект ще имаме потребност от повече непосредственост и грижа.

Възможно освен това Пълнолуние в Рак е да търсим хора, за които да се погрижим и които надлежно да се погрижат за нас.

Астролозите поучават да прекараме деня в фамилна конюнктура, като си спомним за щастливите моменти посредством старите фотоси. Енергията на деня е удобна за занимания с околните и промени в дома.

 Пълнолуние в Рак

Дори тези, които настойчиво се пробват да крият страстите си, през днешния ден ще изпитат потребност да ги показват, и то по допустимо най-яркия метод.

Пълнолунието в Рак кара хората да изпитват мощна нужда от сигурност и поддръжка. Тази фаза на Луната може да ни направи по-уязвими и доста по-чувствителни по отношение на дейностите на другите.

През интервала на Пълнолуние събитията към нас стигат връхната си точка. Тогава завършват процесите, които са почнали през етапа на Новолуние. Ако по време на Новолуние стартираме нещо ново, при Пълнолунието получаваме неговия резултат.

Заради Луната в Рак майчинският инстинкт при множеството дами ще е по-силен от нормално. Луната ще подтиква към по-голяма чувствителност и търсене на сигурност в традициите на предишното.

 Важно при Пълнолуние в Рак

През деня би трябвало да запазите по-голяно успокоение и да се стремите към градивни промени. Избягвайте стресовите обстановки и не слушайте непознатите препоръки.

Фокусирайте вниманието си в развиването на качества като себеуважение и самонадеяност, да развиете инстинктите си с цел да получите повече персонално задоволство в живота, както и да се освободите от прекомерно мъчителната ранимост и склонността да контролирате събитията. Така мъчителните обстановки от единствено себе си ще изчезнат от живота ви.

Интуицията и възприемчивостта ни ще са доста мощни и би трябвало да се оглеждаме за знаците на ориста, които ще ни покажат какво ни чака в бъдеще.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР