Тази нощ маскирани застреляха с над 20 куршума македонския бизнесмен

...
Тази нощ маскирани застреляха с над 20 куршума македонския бизнесмен
Коментари Харесай

Мафиотско убийство на македонски бос в Халкидики, килърите се крият в България или в западната ни съседка?

Тази нощ маскирани гръмнаха с над 20 патрона македонския предприемач Орхан Байрами, по-известен като Оки. Неговият другар Сеад Слезович е в доста тежко положение и сега се бори за живота си, съобщи БГНЕС.

Престъплението бе осъществено към 3.30 часа локално време в Халкидики в местността Ханиоти. Двамата са били настанени в първокласния комплекс " Sunny Villas-Hanioti ".

Нападението е осъществено от двама маскирани, които са избягали с мотоциклет. От македонското посолство в Атина потвърдиха информацията за случая и прецизираха, че " гръцката полиция проверява случая ". Външното министерство в Скопие заяви, че " от полицията в Солун са осведомени за пукотевица против двама македонски жители ".

39-годишният Оки се смяташе за неофициален водач на групировката " Дуканджик ". Неговият непосредствен другар Йетон Криванева – Жила бе погубен по подобен метод в остарялата част на Скопие преди известно време. Според гръцките медии Оки е притежател на казина и на цех за алкохол. Според изявленията в жилището, където е осъществено закононарушението, е имало още трима души от Скопие.

Гръцките медии настояват още, че " става въпрос за поръчково ликвидиране, което е осъществено от чужденци ". Гръцките сили за сигурност търсят причинителите на закононарушението, се споделя в формалната информация на вътрешното министерство в Атина.

По късно се появи непотвърдена информация, че убийците се крият на териториите на България или на Северна Македония.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР