Тази нощ Bitcoin курсът постави нов рекорд и за първи

...
Тази нощ Bitcoin курсът постави нов рекорд и за първи
Коментари Харесай

Bitcoin курсът превиши $8000

Тази нощ Bitcoin курсът сложи нов връх и за първи път мина $8000. Рекордът бе краткотраен и бе закрепен единствено от борсата Bitfinex.
Както се вижда на изображението по-долу, в границите на вчерашния ден цената на най-популярната в света криптовалута внезапно потегли нагоре и подвигна летвата над $8000.



В другите известни тържища, следящи курса на другите криптовалути (CoinDesk и CoinMarketCap), курсът на биткойна стои компактно до $8000 .

В момента Bitcoin е на равнище $7660 за една цифрова монета и към този момент трендът е низходящ.

Да си напомним, че при започване на седмицата Bitcoin курсът внезапно падна с 30% от историческия си най-много, реализиран предходната сряда, на 8 ноември.



Сегашните съмнения в курса на най-популярната цифрова валута се свързват с нарасналото внимание от страна на регулаторните органи на другите страни и засилващият се интерес от страна на банките и капиталовите фондове.

Да не забравяме, че от началото на тази година цената на биткойна набъбна 8 пъти.

На 2 ноември биткойнът за първи път в историята преодоля $7000. Две седмици преди този момент бе взета бариерата от $6000, а малко по-рано – на 12 октомври – $5000. Тези достижения бяха предшествани от други два върха – $3000 през август, а малко по-късно и $4000.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР