Тази неделя Виктория Георгиева ще разкрие имената на песните от

...
Тази неделя Виктория Георгиева ще разкрие имената на песните от
Коментари Харесай

Зрителите на Евровизия 2021 от цял свят ще могат да избират българската песен за конкурса

Тази неделя Виктория Георгиева ще разкрие имената на песните от първия си албум, част от които ще бъде и парчето, с което ще показва България на Евровизия 2021 в Ротердам.

Първата премиера ще бъде на песента “Imaginary Friend” на 14-и февруари от 20:00 часа, а в идващите четири дни ще бъдат оповестени останалите части: “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song” и “Growing Up Is Getting Old”.

Преди броени дни бе обявено, че феновете на състезанието от целия свят ще могат да се включат в процеса по желание на българската ария за Евровизия 2021. Това ще се случи на особено основана платформа, която ще бъде дейна след премиерата на песните от “a little dramatic”. В нея музикалните почитатели ще могат да споделят мнението си.

“Радвам се, че най-сетне съумях да осъществя една от най-големите си фантазии. Поставихме си амбициозна задача, тъй като ще издадем не една, а цели пет нови песни, по тази причина се надявам хората да оценят позитивно всичко, в което вложихме доста труд”, споделя Виктория.

Песните са написани по време на интернационалните креативен лагери за Евровизия в Бургас, Приморско, Виена и Лондон. Екипът на надарената певица споделя, че тя е взела участие в написването на вяска една от песните.

“Предстоят доста вълнуващи дни. Стартираме цифровата платформа малко след премиерата на последната ария от албума на Виктория. До края на февруари всички меломани ще могат да изпращат мненията за песните от “a little dramatic”, които ще доближават непосредствено до Виктория и до всички нас, които работим неуморно по плана. Нямаме самообладание да изчетем всеки един коментар, тъй като мнението на почитателите е извънредно значимо за нас”, споделя Геновева Христова, която е продуцент на плана от страна на Лигна Груп.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР