Тази жена преборила рака в последен стадий без химиотерапия Това

...
Тази жена преборила рака в последен стадий без химиотерапия Това
Коментари Харесай

Тази жена преборила рака в последен стадий без химиотерапия

Тази жена преборила рака в финален етап без химиотерапия

Това е просто невероятна история!

Ракът е “чумата ” на нашия век: до момента в който доста други заболявания идват и си отиват, ракът към момента визира всекидневно живота на милиони хора по света. Той е още по-страшен в четвърти етап.

Всеки, който се е сблъсквал с тази болест или познава хора, страдащи от рак, знае че химиотерапията и другите лекувания са единствено половината от борбата. Често тези медикаменти единствено утежняват положението на пациентите.

Ето за какво, Кендис Мари Фокс, сходно на доста други, намерила метод да се бори с рака.

Фокс е диагностицирана с папиларен карцином. Оставало й да живее не повече от година.

Лекарят предложил интервенция, която да удължи живота на момичето и да предотврати риска от загуба на гласа – четири часова интервенция, последвана от лъчева терапия.

Въпреки дълготрайния си престой в болничното заведение, ракът се популяризирал към задната част на шията и черния дроб единствено за два месеца.

Фокс не мислела да се подлага на химиотерапия: тя изгубила най-хубавия си другар Джейми и братовчед си Франки. Тя вярвала, че поради химиотерапията организмът им измършавял още повече, което довело до тъжния край. Тогава тя решила да вземе нещата в свои ръце.

Фокс неотложно спряла да пие, пуши и да употребява козметика. Започнала да се занимава с йога, медитация и положително мислене.

Що се отнася до нейното хранене, обширни проучвания я довели до веганството. Тя считала, че посредством унищожаване на месото от храната тялото й ще има повече сила за битка с рака.

„ Протеинът, съдържащ се в животинските артикули подхранва раковите кафези, а когато одобрявах нездравословна храна, тялото ми изразходваше цялата си сила за асимилиране на храната, а не за лекуването му ”, изяснява тя.

Вярвате или не, само че най-мощното средство в битката против рака е ананасът.

Плодът съдържа бромелаин, съединяване, което подтиква имунната система и понижава възпалението.

Немски изследвания демонстрират, че бромелаинът може да “подобри ” положението на рака и да отстрани страничните резултати при неговото лекуване, по-специално при пациенти, страдащи от рак на гърдата и червата.

Въпреки това, Фокс се възползва от антитуморните свойства на бромелаина, без да употребява никакви медикаменти.

Тя разбивала в блендер 3 ананаса с лимон, киви, грейпфрут, банан, ябълки и папая. За шест месеца тя не не запомнила нито ден да добави тези плодове към диетата си и ракът съвсем липсващ.

Всъщност равнищата на тиреоглобулина – протеин, създаван от раковите кафези – намалели от 13 на 0.7 нанограма на милилитър. Пет години по-късно равнищата му се намалили от 0.2 – на 0.1 над естествените граници при здрави хора.

Марк Саймън, шеф на Калифорнийския институт по опазване на здравето, изяснява, че тези данни потвърждават, че тя е “убила ” рака.

„ Нейните туморни маркери, които отразяват броя на раковите кафези, са в естествени граници за повече от две години, тъй че можем умерено да кажем, че ракът на щитовидната жлеза в четвърти етап е под ефикасен надзор ”, споделя той.

Фокс, която към момента се придържа към здравословен метод на живот и почнала нова кариера, споделя:

„ Сега пребивавам живота си по този начин, както желая. Не съм смутена, не се разсънвам с горест, разсънвам се и върша това, което желая. В тялото ми няма тумори. Но аз съм толкоз признателна на рака, който към този момент е в предишното, тъй като с помощта на него станах тази, която би трябвало да бъда. ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР