Тази година празнувахме юбилей на дипломатическите взаимоотношения между Русия и

...
Тази година празнувахме юбилей на дипломатическите взаимоотношения между Русия и
Коментари Харесай

Руският посланик поздрави българите

Тази година празнувахме празник на дипломатическите взаимоотношения сред Русия и България. Продължихме контактите си на най-високо ниво. Това сподели в свое видеообръщение във връзка празниците в обществената мрежа фейсбук посланикът на Русия в България Анатолий Макаров.

“Скъпи български другари. Драги съотечественици. От все сърце желая да ми поздравя с идните празници Коледа и Нова година ", споделя първият посланик на Русия у нас

" Годината беше резултатна и от икономическа позиция. Както постоянно, интензивно се развиваше и културното, и хуманитарноto взаимоотношение. Заедно с българските ни другари успяхме да създадем доста забавни планове. Иска ми се да имам вяра, че идната година ще бъде още по-наситена със събития и по-продуктивна и със взаимни старания ще можем да допринесем повече за богатството на братските нации на нашите страни “, прибавя още той.



Макаров пожелава на българите благоденствие и наслада през новата година.

„ Щастие, шанс и сбъдване на фантазиите. Нека през цялата година ви съпътстват любовта и поддръжката на близки и другари “, добавя в обръщението си той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР