Тази година Оскарите се разминаха без шамар. Но общественото внимание

...
Тази година Оскарите се разминаха без шамар. Но общественото внимание
Коментари Харесай

Груб или истински. Как скротумът Хю Грант грабна шоуто на Оскарите

Тази година Оскарите се разминаха без пестник. Но публичното внимание си откри различен обект на прицел. Противопоставянето е Хю Грант против Ашли Греъм.

Разгорещени полемики в обществените мрежи са се фокусирали върху това " събитие " от минута-две, в което английската звезда дава " изявление " преди началото на церемонията на един от най-известните plus size модел и инфлуенсърка, този път в ролята на кореспондентка за за ABC Network. Хю Грант, около доста други неща, е прочут и с брилянтното си чувство за комизъм по английски, много остро, с доста подигравка и доста самоирония.

То се сблъска с непосредственността на Ашли Греъм, съчетана с приповдигнатостта на настроението на аления килим (тази година към този момент в цвят шампанско по-точно).

В тегавата замяна на реплики сред двамата с въпроси, в който Хю Грант изглеждаше отегчен, Греъм го попита,  " Кое е най-хубавото в това да си на Оскарите. " Очарователно е. Цялото човечество е тук, това е панаир на суетата ", отговори артистът. Грант имаше поради романа на Уилям Текери. Греъм евентуално си е помислила за списанието и за неговото парти след церемонията.

Моделката попита на кого Грант стиска палци. „ За никого съответно ", беше още веднъж повече от сбития отговор.

Тя се опитва и с други истински въпроси.

" С какво сте облечен? " (с концепцията да се спомене марка, дизайнер) „ Моят костюм “, обясни Грант.

" От кого? ", не се отхвърли интервюиращата. „ От моя шивач. “

" Беше ли занимателно да снимате „ Glаss Onion? Много ми хареса “, опитва да смени тактиката Ашли с похвали.  „ Е, аз съвсем не вземам участие в него. Появявам се за три секунди ", беше отговорът, който получи. " Е, въпреки всичко се забавлявахте, нали? ", послед още едно запитване. " Почти ", сподели Грант и тук тежкият разговор завърши.

Моделката пожела приятна вечер на английската звезда, Хю Грант извъртя очи много недвусмислено.

След което последва вълна от възмутени реакции какъв брой зле и неприятно се е държал английският артист и в какво извънредно състояние е сложил Ашли.

Според някои от по-забавните забележки бяха, че той не е могъл да се концентрира поради смелия тоалет на моделката, идващ наклонност на вечерта, доста плът, мрежа и по-малко плат. Ашли Греъм за офицалната част на вечерта беше с тоалет на Алберта Ферети, състоящ се от гащи, над тях мрежеста пола и сутиен с спомагателни колани и с нещо като пелерина, покриваща главно ръцете ѝ.

Hugh Grant is the biggest D bag for this interview. Hugh, If you don`t want to be there go home. Worst Oscars interviews ever.
— Michael L (@Luevano1)

Появиха се и мнения в жанр " Ние всички сме Ашли Греъм " и  " Най-лошото изявление, давано на Оскарите в миналото ". Последователите на Греъм, които в Инстаграм са 20 млн., заляха обществените медии с възмущението си от Грант. 

" Необходими са умения и изтънченост, с цел да останеш спокоен пред такава неучтивост, граничеща с неприязън и това е нещо, което ние дамите познаваме толкоз добре ", възмущава се Виктория Ричардс в " Индипендънт ", която счита, че артистът е трябвало да играе играта на церемонията и да се бъде общителен. " Ако Грант толкоз не е желал да е на аления килим, можеше да не участва на Оскарите ", предлага още тя. 

" Тези, които настояват, че Грант е бил недодялан, евентуално бъркат недодялан с същински ", реагира в отбрана на артиста английският комедиант Дейвид Бадиел.

Британската авторка Наташа Дейвън прокара разликата в метода, по който американците и британците възприемат случката. " Американците считат, че той е бил недодялан. Британците знаят, че той просто не се е преструвал ", написа тя в туитър.

Хю Грант показва специфичното си възприятие за комизъм и по време на самата гала, на която дружно със своята партньорка от огромния шлагер на 90-те " Четири сватби и едно заравяне " Анди Макдауъл, представяше наградата за най-хубав дизайн на продуккция, като наградата отиде при " На западния фронт нищо ново ". Кат направи показно по самоирония.

" Целта на това е двойна ", сподели той на сцената. " Първата е да се увеличи жизненоважното значение на положителния овлажнител. Анди е употребила по един всеки ден от живота си, аз - не. " Посочвайки Макдауъл, той сподели: " Все още зашеметяваща. " След това с жест към самия себе си, добави: " По създание - скротум. "

Последваха бурни овации и смях. Според доста от мненията това била най-хубавата смешка на церемонията тази година.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР