Тази година Националната изложба на цветя „Флора Бургас“ ще се

...
Тази година Националната изложба на цветя „Флора Бургас“ ще се
Коментари Харесай

Много изненади на „Флора Бургас 2021“

Тази година Националната галерия на цветя „ Флора Бургас “ ще се организира напълно навън. В дните от 8 до 16 май гости и участници ще създадат обичайна си среща, с цел да разменят препоръки и информация за най-новите трендове в озеленяването, цветарството, флористиката и всичко, обвързвано с цветята, градините и тяхното поддържане.

Откривайки завесата на тазгодишните изненади, ще разкрием в задатък, че с изключение на красиви зелени статуи, в откритите площи ще има и прелестно аранжирани цветни кътчета, идеални за фоторамка на вашите усмихнати фотоси.

Любим миг от „ Флора Бургас “ е присъединяване на децата. Специално за тях е състезанието за направа на дребен макет, статуя, картичка или пластика от естествени или рециклирани материали. Участниците са разграничени в две възрастови групи: 6-8 и 9-12 година Всички дребни създатели, които имат предпочитание да се включат, могат да донесат своите творби на място в експоцентър „ Флора “ до 29 април. Макетите ще бъдат подредени в специфичен изложбен ъгъл и ще са част от Националната галерия „ Флора Бургас “. За всички участници има планувани изненади, а в двете категории и по три специфични награди.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР