Тази година е много богата на затъмнения. Слънчево затъмнение през

...
Тази година е много богата на затъмнения. Слънчево затъмнение през
Коментари Харесай

Скоро мощно явление ще ни окаже влияние! Ето как ще се отрази то на всички зодии

Тази година е доста богата на затъмнения. Слънчево затъмнение през последния месец, а по-късно тази невероятна Луна. Така че през август чакаме още едно слънчево затъмнение. Само в случай че сме ви предизвестили за финален път, тъй като затъмнението може да донесе неприятности, само че този път е малко по-различно. Ще ви кажем, какво да очаквате от слънчевото затъмнение през август 2018 година година и за какво този ден е извънредно добър. Нека да приказваме за всеки знак на зодиака.
Слънчево затъмнение на 11 август 2018 година
Това ще бъде последното слънчево затъмнение на тази година и ще се организира в Лъв. Всеки ще почувства въздействието на затъмнението. И ние бързаме да ви угодим, това ще повлияе позитивно на живота на хората. Това е първото в действителност позитивно затъмнение тази година. То ще бъде задоволително мощно, тъй че въздействието му ще се усети в продължение на две седмици преди и две седмици по-късно след него. Това затъмнение ще докара до смяна в живота на доста хора. Преди всичко това ще засегне обсега на работата, самоосъзнаването и персоналния живот. Този ден ще бъде елементарен и удобен за всяко начало. Много хора ще се ухилен в този ден. Тъй като затъмнение попада в интервала на Меркурий който е назадничав, и да се построи нещо ново, ще би трябвало да се промени остарялото. Има късмет нещо да се върне от предишното, някои събития, които към този момент са се случили, могат да имат ненадейно влияние върху сегашното. Това е уместно време за решение на остарели проблеми. В този интервал можете да се отървете от всичко, което тежи върху нас и ни пречи да стартираме нов живот. Сега дано забележим по какъв начин затъмнението визира всеки знак на зодиака.

Овен
Слънчевото затъмнение ще се отрази на персоналния живот на Овен, вероятни са сантиментални срещи. В допълнение, хората от този знак на зодиака ще се нуждаят от креативна реализация. Ако всичко върви добре с творчеството, може да се окаже нещо доста извънредно. Много представители на Овен заради това може да сменят своята специалност.

Телец
Затъмнението ще засегне дома и фамилията на зодия Телец. В живота може да има промени, свързани със фамилията. Този път ще бъде удобно за ремонт, настаняване и даже пренасяне. Телецът може да укрепи връзките в фамилията и да откри взаимоотношения с близки.

Близнаци
Близнаци също ги чака смяна, а точно в обкръжението им. Възможни са нови срещи, които ще станат значими в бъдеще. Този знак на зодиака го чака малко пътешестване. През този интервал е добре да се занимавате с образование и рационализиране на професионалните умения.

Рак
Ракът го чакат финансови промени, а в случай че всичко е направено вярно, доста позитивни. Има късмет да коригирате финансовото си състояние, можете да промените работното място. В този интервал, би трябвало да бъдете извънредно деликатни с парите, да не харчите за големи покупки, по-добре е да кътате пари. Има възможност да се появи нов източник на приходи.

Лъв
Ние към този момент казахме, че затъмнението е в Лъв, което значи, че те ще имат най-вече шанс. Лвовете ги чакат огромни промени в живота, най-много приятни. Единственото нещо, което се изисква от тази зодия, да преразгледа и да се откаже от старите модели на държание.

Дева
Дева би трябвало да се концентрира върху себе си и вътрешния си свят. Този интервал ще бъде белязан от промени в духовната сфера на живота. Този знак би трябвало да обръща внимание на прочувственото си положение и да схваща възприятията и страстите на колегата.

Везни
За Везни ще има удобно време за олицетворение техните хрумвания. Този знак може даже да стане прояснение и ще бъде допустимо да се видят какви хрумвания си коства да бъдат въплътени и кои от тях да се откажат. Везните също ще могат да трансформират средата: нови познати и спиране на връзка с предишното са вероятни.

Скорпион

За Скорпион затъмнението през август ще се отрази на измененията в областта на труда и кариерата. Много Скорпиони ще получат ново предложение, което те не могат да откажат, доста от тях ще трансформират работата си или ще получат нова опция. Но няма да е елементарно за всички да реализират задачите си, ще би трябвало да сменят нещо и също да работят интензивно.
Стрелец

За Стрелец затъмнението дава обещание пътувания, които ще оказват помощ да трансформират нещо в живота. Стрелците могат да чакат промени. Бизнес в чужбина ще бъде сполучлив, допустимо е да се запознаете с чужденци.

Козирог
За Козирог е време да се преодолеят старите проблеми и да се решат насъбраните проблеми. Козирог - единственият знак, който няма да бъде елементарно през този интервал, тъй като затъмнението ще се случи по време на рецесията на този знак. Козирозите би трябвало да са търпеливи и да работят умно. Ако прецените всички решения и действате деликатно, можете да се справите с неприятни неща от предишното. Ако Козирог се оправя с компликации, ще бъде огромен триумф.

Водолей
Слънчевото затъмнение ще докара до смяна в персоналния ви живот. Има късмет да се срещнете със своя нравствен сътрудник и в случай че към този момент сте във връзка, тогава ще имате опция да измененията нещо сред вас.

Риби
За Риби ще има промени в областта на труда и здравето. Старите болести могат да се върнат, само че това е късмет да се отърват от тях. Рибите ще станат доста ефикасни по време на работа, ще могат да провеждат живота си. Това е чудесна опция да се справите със старите проблеми, да поставите всичко в ред, в това число мисли и усеща. В момента въздействието на затъмнението се усеща, с цел да може човек да стартира да трансформира живота си. Анжела Пърл споделя, че август ще бъде доста удобен за това. За всеки знак на зодиака, последният месец на лятото приготви доста изненади.
В допълнение, не забравяйте, че в този момент е интервалът на назадничав Меркурий и затова визира всички области от нашия живот. Не забравяйте да разберете по какъв начин да оцелеете в този сложен интервал и да не попаднете на злокобното въздействие на планетата.
Както можете да видите, затъмнението ще се отрази безусловно на всеки знак на зодиака и ще донесе доста позитивни промени в живота. Вземете тази опция в цялостен размер и променете всичко, което желаете отдавна. Звездите дават положително, действайте! И по какъв начин мислите, че затъмнението фактически визира нашия живот? Кажете в мненията!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР