Тази есен Visa и TaxiMe дават началото на нов етап

...
Тази есен Visa и TaxiMe дават началото на нов етап
Коментари Харесай

Пътуването с такси в София вече е различно

Тази есен Visa и TaxiMe дават началото на нов стадий в развиването на град София с обновяването на приложението, което през последните години играе значима роля за позитивните промени в таксиметровия превоз. Новите функционалности на приложението, подкрепени от компанията Visa, ще допринесат и за мощен обществен резултат за превоза в огромния град – пътуването с дребен или огромен домакински любим, с куче лидер, с бебешка или инвалидна количка, с повече багаж и така нататък ще стане комфортно и допустимо с опцията за поръчване на подобаващ автомобил. Така с помощта на съдействието сред Visa и TaxiMe хората със характерни потребности, чието напредване из града е било затруднено, към този момент ще могат да се оправят с него бързо и удобно.

Освен това приложението освен отстранява потребността от пари в брой, само че и от физическото съществуване на карта за разплащане. След като един път регистрирате картата си Visa, с приложението TaxiMe сметката ви се задължава автоматизирано със сумата за изминатото разстояние. А всички картодържатели на Visa получават и специфичен бонус от 10 лева, който могат да употребяват на части в няколко пътувания.

Всичко е доста просто. Първо би трябвало да стартирате приложението TaxiMe, което локализира настоящото ви местонахождение. Посочвате дестинацията си и уточнявате метода на заплащане, като може да се възползвате от подкрепените от Visa нови функционалности на TaxiMe. След това TaxiMe открива кола, която дава отговор на условията ви, и показва оставащото време до идването ѝ. Също по този начин може да видите авансово крайната сума за пътуването и при предпочитание да определите в допълнение заплащане за лидера. A при постигане на дестинацията е нужно просто да излезете от колата и сметката ви ще бъде таксувана с точната сума плюс посоченото заплащане.

Бързо, елементарно и несъмнено! 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР