Тази есен любимото шоу С Рачков всичко е възможно“ се

...
Тази есен любимото шоу С Рачков всичко е възможно“ се
Коментари Харесай

Рачков хвърли бомба: голяма новина за шоуто му

Тази есен обичаното шоу „ С Рачков всичко е допустимо “ се завръща в ефира на NOVA с доста изненади, атрактивни посетители и още повече смях. След безапелационния триумф на първото издание на занимателното предаване, обичаният ефирен водещ Димитър Рачков е подготвен да провокира още български звезди да се впуснат в нови щури провокации, с които обезпечено да забавляват себе си и феновете в неделните вечери.

„ Много съм благополучен и припрян за новия сезон на „ С Рачков всичко е допустимо “. Ние откровено се забавляваме в това шоу и имаме вяра, че това се вижда и от феновете, а както знаете, усмивките и положителното въодушевление са заразни. За нас е значимо да надграждаме всичко, което вършим, по тази причина и тази есен ще има доста изненади, доста нови игри и още повече смях. Ако можех да не съм водещ, щях да вземам участие във всяка игра на шоуто “, показа водещият Димитър Рачков.
-->
Вторият сезон на „ С Рачков всичко е допустимо “, който още веднъж е продуциран от Джуди Халваджиян и Магърдич Халваджиян от Глобал Филмс, ще предложи нови вълнуващи игри, които ще добавят занимателните провокации от сезон 1. Всяко от тестванията още веднъж ще бъде основано на сценарни сюжети, които ще са в цялостна загадка за участниците. Тази есен епизодите на шоуто ще бъдат с избрана тематика, свързваща всички посетители в изданието. Всяка седмица пред Рачков ще се изправят 8 български звезди, които с възприятие за комизъм, доза храброст и без никаква суетност ще се впуснат в игрите.

От септември феновете на NOVA още веднъж ще станат очевидци на уменията на известните персони да влизат в разнообразни функции под огромния надолнище на Лудата стая и да покажат невероятните си качества да импровизират в тази среда. „ Голямото люлеене “ също ще изкара гостите от зоната им на комфорт, с цел да могат да покажат необятните си откровени усмивки и да плачат до сълзи от смях. Танците, песните, музиката и дилемите за бързо мислене и този сезон ще са част от най-веселите моменти на сцената.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР