Тази диета е разработена от британски диетолози и според тях

...
Тази диета е разработена от британски диетолози и според тях
Коментари Харесай

Английска диета: чао, тлъстини!

Тази диета е създадена от английски диетолози и съгласно тях има висока успеваемост. С нея непотребните килограми безусловно се топят пред очите ви. Английската диета ще ви помогне също да се освободите от зависимостта към сладкото.

Същността на британската диета се състои в редуването на белтъци и зеленчуци и плодове по схемата 2 по 2 дни. Дневната дажба не включва тежки мазнини, тъй че общата калоричност е относително ниска. Чувството за задоволеност в британската диета трае дълго време, заради консумация на огромни количества протеини.

С какво е добра британската диета?

- Тя регистрира потреблението на огромни количества фибри, а това е една чудесна опция да " подновите " червата и да улесните тяхната работа.

- Диетата унищожава запасите от непотребните мазнини. Този режим разрешава стопяване на ханша и бедрата. Ще се сдобиете и с тънка талия.

- Диета разрешава да отслабнете със 7 и повече килограми.

- Тя не изисква специфични спомагателни разноски от бюджета ви. Продуктите, които се употребяват по време на диетата, са елементарно налични и евтини.

- Английската диета може да ви избави от пристрастяването към сладкиши.

Защо е сложна британската диета?

- Тази диета е предопределена за период 20 дни, което е много дълго време за стеснен режим на хранене. Трябва да деянията самообладание и устойчивост.

- По време на диетата се не разрешава захар, захарни произведения, бял самун, картофи, тестени произведения. За тези от вас, които си падат по сладкото, диетата ще се окаже доста сложен тест. Но в случай че имате смелостта да живеете 20 дни без захар, резултатът ще ви хареса.

- Всяка диета значи ограничение на хранителни субстанции и микроелементи, които тялото получава посредством разнообразната храна. Британски диета не е изключение. Затова за целия интервал е целесъобразно да приемате мултивитамини.

- Понякога зеленчуковите дни могат да подуят стомаха ви.

 Английска диета: довиждане, тлъстини!

Принципът на диетата

Английската диета стартира с по този начин наречените " гладни дни ", в които приготвяме организма към нов метод на хранене. Тези дни са два, в които пиете 1-2 литра прясно или кисело мляко, 1 чаша доматен сок. Разбира се, вода, елементарна или минерална. И това е всички. Ако изпитвате неукротим апетит, можете да хапнете 2 филийки черен самун.

Следват два протеинови дни:

Закуска: чаша кафе с мляко, половин чаена лъжица масло и мед, парче черен самун.

Обяд: чаша бульон от месо или риба, парче черен самун. 100 грама варено постно месо или риба.

Следобедна закуска: една чаша мляко или чай, половин чаена лъжичка мед.

Вечеря: 100 грама варено посно месо, или риба, или 2 яйца. 50 грама сирене, чаша айрян, парче черен самун.

Следва плодово-зеленчукови дни:

Закуска: Плод. Например 2 портокала или 2 ябълки.

Обяд: зеленчукова чорба, салата (без картофи) или пълнени чушки с моркови.

Следобедна закуска: 2 портокала или 2 ябълки.

Вечеря: зеленчукова салата.

Предупреждение: Последното хранене би трябвало да бъде не по-късно от 19.00 часа.

Продукти, разрешени по време на английската диета:

За салати и супи: цвекло, моркови, пипер, патладжани, тиква, лук, чесън, зеле, зелен боб, целина, магданоз, аспержи, черен пипер, канела, мента, мащерка, босилек.

Плодове: киви, банани, грозде, ананас, лимони.

И още едно предизвестие: Не се придържайте към диетата дълъг интервал от време. Можете да я повторите най-рано след шест месеца.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР