Тазгодишното есенно събитие на Apple бе домакин на премиерата на

...
Тазгодишното есенно събитие на Apple бе домакин на премиерата на
Коментари Харесай

Супер издръжливият часовник на Apple е труден и скъп за поправка

Тазгодишното есенно събитие на Apple бе хазаин на премиерата на напълно новия смарт часовник Watch Ultra. Аксесоарът е основан за хората с деен метод на живот и като подобен се отличава с нови функционалности, по-издръжлив корпус и изменен дизайн. Специалистите от iFixit взеха решение да разглобят едни от първите пристигнали бройки на часовника, с цел да открият какво тъкмо се крие под обвивката и какъв брой мъчно и скъпо е то за корекция.



На пръв взор часовникът наподобява елементарен за демонтиране, защото задната му част се държи от четири дребни болтчета или най-малко на пръв взор. Поради високото равнище на водоустойчивост от Apple са се постарали да слагат положително уплътнение, което също би трябвало да премахнете, а по-късно да поставите ново при корекция.



Друг проблем, който прави часовникът сложен за корекция е достъпът до батерията. За да я премахнете, би трябвало да премахнете екрана на часовника. Поради дизайна на корпуса, това е сложна задача, която малко на брой могат да реализират без да наранят или даже спукат екрана. Ако въпреки всичко решите да го извършите и спукате екрана, то подмяната му е към 500 евро.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР