Тазгодишният Мастърс турнир в Монреал предложи сериозно количество сензации, като

...
Тазгодишният Мастърс турнир в Монреал предложи сериозно количество сензации, като
Коментари Харесай

Шокиращо: Неузнаваем Алиасим загуби 10 поредни гейма срещу Рууд и отпадна в Монреал

Тазгодишният Мастърс шампионат в Монреал предложи съществено количество сензации, като Каспър Рууд и Феликс Оже-Алиасим се оказаха единствените представители на топ 10, които пробиха в четвъртфиналите на конкуренцията. Това повиши доста упованията на публиката към локалния представител, който привидно разполагаше с действителна опция да завоюва дебютно съревнование от толкоз висока категория. Изглежда обаче напрежението се оказа прекомерно съществено за плещите на Оже-Алиасим, който изигра един от най-слабите мачове в професионалната си кариера, откакто отстъпи на Рууд с гръмкото 1:6 2:6. По този метод скандинавецът продължи към етапа на финалната четворка, където ще премери сили с поляка Хуберт Хуркач.

Срещата по никакъв метод не предвещаваше сходен процес, тъй като младокът стартира избухливо още от първите минути и неговите форхенди намираха страничните линии с лекост. Това докара до пробив на нула в актива му, единствено че оттова стартира същински тенис призрачен сън за него. 22-годишният играч печелеше едвам към 15 % от точките разиграни на втория му сервис, при които Рууд пласираше дълбоки ретури и незабавно поемаше самодейността. Правеха усещане и безумните неточности на канадеца от привидно печеливши позиции, а финалистът от Ролан Гарос се бранеше безупречно и Оже-Алиасим трябваше да печели точката по няколко пъти. Той обаче нормално не можеше да го стори и последваха 6 следващи гейма в интерес на Рууд, като норвежецът към този момент беше единствено на сет от крайния триумф.

Втората част се трансформира в същинско показно на международния номер седем, до момента в който първенецът от Ротердам се трансформира в бледа сянка на себе си и неточностите валяха от неговата ракета. Всъщност следващите геймове за скандинавеца се усилиха до 10, а Оже-Алиасим не беше спечелил нито един път подаването си до този миг. Все отново локалният представител най-сетне се разписа в резултата, но само можеше да направи малко по-почетно провалянето си и напусна надвит корта в родния си град.

Make that 6️⃣ Masters 1000 SFs for
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР