Тазгодишната церемония на наградите Еми, които се връчват за постижения

...
Тазгодишната церемония на наградите Еми, които се връчват за постижения
Коментари Харесай

Наградите Еми 2023 се отлагат - вероятно за догодина

Тазгодишната гала на премиите " Еми ", които се връчват за достижения в телевизионното изкуство, ще бъде отсрочена. Това ще се случи за първи път от близо 22 години, оповестява холивудското издание " Variety ".

Причината за решението са продължаващите стачки на сценаристите и актьорите в Холивуд. Търговците, свързани със събитието, са били известени, че церемонията се отсрочва. Тя трябваше да се излъчи онлайн по американската телевизия Fox на 18 септември, само че уредниците ще търсят друга дата.

От Телевизионната академия на Съединени американски щати се стремят за дата през ноември, само че съгласно изданието " Los Angeles Times " се чака Fox да измести раздаването на премиите за януари идната година. Окончателният интервал ще зависи от това колкото бързо ще се разрешат разногласията сред огромните кино студиа и гилдиите.

Холивудските артисти излязоха в стачка по-рано този месец, откакто договарянията със студиата се провалиха. Те се причислиха към сътрудниците си сценаристи, които започнаха сходни дейности още през май. Така работният развой в Холивуд все още е на процедура блокиран, което отсрочи редица филми и сериали.

Номинациите за премиите " Еми " бяха оповестени по-рано този месец - 48 часа преди старта на актьорската стачка. Сред главните номинирани са сериалите Succession " (Наследници), The Last of Us (Последните оцелели), The White Lotus (Белият Лотос) и Ted Lasso (Тед Ласо).

Церемонията на премиите не е отлагана от 2001 година насам. Тогава излъчването ѝ е преместено през ноември поради терористичните офанзиви против Съединени американски щати на 11 септември.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР