Тайсън Фюри заяви, че евентуалният му сблъсък с Антъни Джошуа

...
Тайсън Фюри заяви, че евентуалният му сблъсък с Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Фюри: Времето изтече, няма да има мач с Джошуа

Тайсън Фюри съобщи, че възможният му конфликт с Антъни Джошуа за международната купа в тежка категория към този момент е история, откакто крайният период, подложен от лагера на „ Циганския крал “ за завършване на договорка за дуел, изтече в понеделник. Фюри сложи ултиматум на Джошуа в петък вечер, настоявайки, че в случай че не се стигне в точния момент до сключване на контракт, то той ще се откаже от опцията за напълно английски мач. 

„ Е, хора, публично е. Крайният период пристигна и си отиде. Минаха към този момент пет часа. Няма подписан контракт. Нещата публично завършиха за Джошуа. Сега той е самичък в студа с глутницата “, показа първенецът на Световния боксов съвет в Instagram. Промоутърът на AJ – Еди Хърн, към този момент съобщи, че „ няма късмет “ контрактите да бъдат подписани до понеделник.

Джошуа показа неотдавна, че ще подпише контракта. „ Разбира се, че ще подпиша контракта, подписвам контракти цялостен живот. Сега всичко е в ръцете на правния екип, тъкмо по тази причина имам юристи. Знаете историята на бокса, доста е значимо да си наясно с всички правни условия. Точно по тази причина той също има положителни мениджъри и положителни юристи ", сподели той във видео, оповестено в обществените мрежи.

Екипът на Джошуа към този момент се бе съгласил на офертата на Фюри от систематизиране 60-40 в интерес на първенеца след края на конфликта посред им. AJ загуби реванша за международните трофеи в тежката категория от Олександър Усик в Саудитска Арабия предишния месец, а очакванията на Фюри за мач за безспорната международна купа бяха попарени, когато украинецът посочва, че няма да се завърне на кръга до края на годината.

 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР