Тайсън Фюри ще се изправи срещу Дилиън Уайт в защита

...
Тайсън Фюри ще се изправи срещу Дилиън Уайт в защита
Коментари Харесай

Предстои зрелищна битка между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт

Тайсън Фюри ще се изправи против Дилиън Уайт в отбрана на международната си купа в тежка категория на WBC. Това разгласи шефът на организацията Маурисио Сюлейман. Двамата получиха 30 дни, с цел да се схванат по отношение на детайлите за осъществяване на конфликта, който би трябвало да се състои напролет на идната година.
 Анди Руис: Бих се бил с Уайлдър
Анди Руис: Бих се бил с Уайлдър

" Ще се получи необикновен мач "

Вече се появи и любимец за образуване на дуела. Става въпрос за " Принсипалити Стейдиъм " в Кардиф. Съоръжението е с потенциал от близо 70 хиляди места, които съвсем несъмнено ще бъдат запълнени, поради големия интерес, който Краля на ромите провокира с всеки един собствен конфликт. При това състояние към този момент е ясно, че Тайсън няма да може да организира съединителен мач за всички трофеи напролет с Александър Усик. Това значи, че украинецът ще брани поясите на WBA, WBO, IBF и IBO в реванш с Антъни Джошуа.

В същото време три величия - Рой Джоунс-младши, Мигел Кото и Джеймс Тони, оглавиха " Клас 2022 " на Залата на славата на интернационалния бокс в Ню Йорк. Заедно с тях във випуска ще влязат и ХолиХолм, която се трансформира в суперзвезда в осмоъгълника на UFC, както и немската легенда при дамите Реджина Халмич. Церемонията ще се състои през юни, когато в Залата на славата ще влязат още випуски 2020 и 2021, които бяха отсрочени поради пандемията от ковид.
 Раздор в връзките сред Джошуа и Еди Хърн?
Раздор в връзките сред Джошуа и Еди Хърн?

" Не се тормозете, поддържаме връзка си всеки ден "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР