Тайнствено морско чудовище без очи бе изхвърлено от океана на

...
Тайнствено морско чудовище без очи бе изхвърлено от океана на
Коментари Харесай

Мистериозно морско чудовище без очи изплува от океана

Тайнствено морско страшилище без очи бе изхвърлено от океана на плаж в Куинсланд, Австралия. Трупът на непознато създание е бил открит от 47-годишната Шери Симънс, която разхождала френския си булдог по брега.

Отначало дамата помислила, че странната находка е дребна част от вкаменено дърво, само че когато тя погледнала по-отблизо, тя осъзнала, че това е нещо напълно друго, оповестява Daily Star.



"Когато се приближих, аз разбрах, че това е някакво създание. Ударих го с пръчка и почувствах, че е меко на пипане. То имаше дребна перка, само че нямаше очи. Изглеждаше доста тежко ", споделя Шери пред изданието.

Австралийката предположила, че това може да е морска крава, само че учени от Департамента по околна среда в Куинсланд не са съгласни с нея. Те допускат, че находката може да се окаже черен дроб на акула, само че и това съмнение не е несъмнено.



"Мъртвото животно явно е морски бозайник. Но заради разграждането и рестриктивните мерки на дребната налична информация е мъчно да се дефинира какъв тип е тъкмо. Полицаите претърсиха плажа и не откриха мъртвец на акула, който допустимо е да е бил повлечен от прилива ", декларират учените.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР