Тайните за красота и младост на Синди Крофорд Трудно е

...
Тайните за красота и младост на Синди Крофорд Трудно е
Коментари Харесай

Тайните за красота и младост на Синди Крофорд

Тайните за хубост и младост на Синди Крофорд

Трудно е да се повярва, че именитият модел от 90-те години Синди Крофорд е на 53 години. Разбира се, на лицето й се появиха няколко бръчки и намек за горест в очите й, само че тя към момента наподобява зашеметяващо и не се е трансформирала доста през последните 30 години. Синди не приветства пластичните интервенции и филъри, което в допълнение покачва интереса към нейните секрети за хубост.

Тя продължава да работи, води деен метод на живот. Синди знае тъкмо по какъв начин да реализира отлични резултати. Тя даже написа книга за това. И именитите й тренировки към момента се считат за едни от най-хубавите за поддържане на формата.

Синди Крофорд има вяра, че би трябвало да остарееш красиво и да прекарваш времето си ползотворно: да имаш цели и, несъмнено, деца. И през годините дамите стават по-интересни и по-красиви. Супермоделът споделя: „ Вече не съм на двадесет и пет. Може да видите в очите ми, че към този момент съм се омъжвала два пъти, че съм майка на две деца ”.

Тайни за хубостта на Синди Крофорд

Грижа за лицето
Тя употребява антиоксидантни кремове повече от 20 години. Тя употребява и анти-стареещи серуми и артикули за грижа за кожата към очите. Сутрин постоянно прави лек масаж на лицето.

3 пъти седмично, супермоделът измива лицето си с мляко. Дори си подготвя примес от вода и мляко в съответствие 50:50 и пръска лицето си през целия ден. Това е чудесна опция на термалната вода. Също по този начин, Синди поучава всички да защищават лицето си от слънцето и да нанасят предпазен крем.

Грижа за косата
Моделът не употребява багра за коса с амоняк и водороден пероксид, отдава желание на шампоаните. Когато е допустимо, Синди Крофорд се пробва да не мие косата си всеки ден и рядко употребява сешоар. Отделя към 10 минути дневно за масаж на главата, а също по този начин се пробва деликатно да разресва косата.

Хранене
“Моята заран стартира със закуска за модели: домашно подготвен шейк със спанак, бадемово мляко, половин банан и протеинов шейк ”, споделя Синди Крофорд. Диетата на Синди се състои от риба, пуйка, морски блага, пресни зеленчуци, плодове и зехтин. Моделът се пробва да яде 5-6 пъти дневно. Синди Крофорд има вяра, че не би трябвало съзнателно да се лишавате от каквито и да било артикули. Най-важното нещо е да се преценявате с количеството храна, с цел да контролирате тежестта си.

Синди Крофорд обича шоколада и има вяра, че е значимо да не се лишава от обичания си десерт, а просто да ограничи потреблението му до най-малко. Понякога в менюто й се появяват картофено пюре и паста.

Спорт
Синди Крофорд не може да си показа живота си без спорт. Според модела, спортът й оказва помощ да има напълно тяло. Синди практикува спорт 2-3 пъти седмично. Нейната подготовка стартира с бягащата пътека (около 30 минути), след което тя стартира да работи за всички мускулни групи: бицепси, плещи, крайници, седалище, стомах, гръден панер. Крофорд редува фитнеса с йога, танци и скокове на батут.

Тя поучава всички да вървят повече. Ходенето оказва помощ да се поддържа тялото в добра форма, а свежият въздух има позитивен резултат върху кожата и цялостното здраве.

Няма нищо свръестествено в това, че Синди Крофорд на 53, съумява да наподобява по този метод. Тя няма специфични секрети и не употребява никакви секрети съставки, които да й оказват помощ да резервира хубостта си.

За да наподобява добре, задоволително е да води здравословен метод на живот, да се храни вярно, да пие вода и да спи задоволително.

И несъмнено, едно от най-важните условия за красиво и крепко тяло са постоянните извършения и тренировки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР