Тайна техника за изпълнение на желания, разкриват терапевти. Ако някое

...
Тайна техника за изпълнение на желания, разкриват терапевти. Ако някое
Коментари Харесай

Тайна техника за изпълнение на желания

Тайна техника за осъществяване на стремежи, разкриват терапевти. Ако някое предпочитание не е изпълнено, значи има нещо вътре във вас, което пречи на реализацията му. И това нещо е конгломерат от вашите усеща, мисли, страсти, телесни реакции, които, усвоени, са се трансформирали във ваши вярвания, канони и постулати, по този начин да се каже, истина от последна инстанция. Може да не сте наясно с това, само че откакто сте взели решение въз основа на избрани външни и вътрешни тласъци и това решение е било „ циментирано “ вътре, покълнало е във вашата същина и в този момент управлява вас и живота ви. Освен това това се е случило в толкоз ранна възраст, че е допустимо да си спомним тези решения единствено под внушаемост. Така се оказва, че желанията ни не се извършват поради самите нас.

 

Как най-сетне да сбъдна желанието си? – този въпрос постоянно стои пред вас.

„ Никой мъж не е в положение да надхитри тайните си стремежи. Той може единствено да се преструва, че ги е надхитрил “, споделя Ф. Верфел.

Терапевти оферират опит за сбъдване на стремежи.

Техниката е елементарна, само че в това време не е толкоз, колкото наподобява на пръв взор.

Техниката е персонално да запишете най-важните си стремежи в тетрадка, това, от което в действителност се нуждаете за благополучен живот. Няма да описваме техниката на формулиране на стремежи, има доста информация по този въпрос.

Но ще бъде по-ефективно да отидете малко от „ другата страна “ и да запишете всичко, което пречи на осъществяването на вашите стремежи, неналичието на което ви тласка в меланхолия, потиснатост и безизходност по всевъзможен вероятен метод, всичко, което ви тормози и като цяло, прави желанието ви неизпълнено.

Всичко е просто. Взимаме една тетрадка и пишем. Ступорът стартира с формулирането на предпочитание. Не единствено е належащо да се формулира предпочитание въз основа на правилата на формулирането им, само че и някои стремежи се оказват някак си „ недостойни “ да бъдат написани. Напишете пет от най-съкровените си стремежи.

„ Желанията са нужни, с цел да поддържаме живота непрекъснато в придвижване “, споделя С. Джонсън.

Записът, изработен на ръка, в действителност е команда към подсъзнанието, която стартира да се извършва неотложно. Затова помислете няколко пъти, преди да запишете желанието си, можете даже да извършите проба с писалката, като че ли се „ съгласявате “ с подсъзнанието, че това е, по този начин да се каже, непълна версия на вашето предпочитание и вие „ работите “ върху формулировката.

Подсъзнанието е консервативно и не „ тича ” да извършва незабавно всички команди на съзнанието, защото те за него са външни и нормално не носят нищо положително. Следователно, подсъзнанието като че ли се пробва да заобиколи тази наклонност, като предлага варианти за писане на стремежи на компютър, в електронен бележник или даже се лимитира до умствен опит. Съответно, тогава командите не стават толкоз ясни или даже въобще не се вземат поради. Така че единствено с хартия и химикал!

Когато се опитате да напишете стремежи, ще почувствате преграда и това, което толкоз сте желали да бъде изпълнено, става опасност за спокойствието ви, кара ви да се замислите дали въобще би трябвало да го пишете. Това подсъзнание си оставя малка врата, с цел да ревизира истинността на мечтаното. В последна сметка, в случай че вършиме всичко, което желае нашето схващане, което е подложено на осведомителни офанзиви всяка секунда, действието на хормоналната система, страстите и възприятията, това е директен път към самоизтребление.

Директните команди към подсъзнанието постоянно водят до преформатиране на вътрешния свят на човек и това не може да бъде подценено. Подсъзнанието в никакъв случай няма да ни даде това, което желаеме, без да промени нищо в визията на индивида за себе си. Освен това човек в последна сметка ще получи мечтаното, само че то ще се случи по толкоз заобиколни способи, че разнообразни логичен изводи тук са безсилни. Може да е сериал от злополуки, парадокси и неприятности, което опонира на всякаква логичност и, което е най-неприятното, човек може да се уплаши и да откаже това, което по този начин мощно желае.

Представете си трен, който е планиран да набира скорост съвсем със светкавична скорост, а спусъкът е някакъв тип сила, която тласка мотора напред. И в този момент влакът, зависещ на импулса на силата и силата на мотора, се втурва към избрана точка в края на пътя. И тогава водачът вижда голяма стена пред себе си, плаши се и дърпа спирателния кран. Какво ще стане с влака? В най-хубавия случай той ще остане недокоснат, с цел да продължи, само че всичко във влака ще бъде счупено и развалено.

Така е и с нашите стремежи. Написани на ръка на хартия, те са тази сила, която тласка влака напред. И в случай че се уплашите и решите, че желанието ви към този момент не е това, от което се нуждаете, можете да си визиите какво ще се случи. Затова, в случай че желаете нещо, тогава пожелайте го до дъно!

Забелязали ли сте, че други хора, по този начин да се каже, без изпитание получават това, което вие не можете да имате по никакъв метод. Докато се стремите с всички сили, наподобява – ето го, мечтаното е наоколо, просто да протегнете ръка, само че непрекъснато се случва нещо, което пречи на осъществяването на желанието. Това нещо са тъкмо тези вярвания, постулати и канони, тези решения, които в миналото сме приели за правилни. И когато решите да отмените желанието, въз основа на един път взети решения, подсъзнанието провежда адска неразбория за своя притежател. И, в случай че решите още веднъж благодарение на разнообразни техники да стартирате механизма за осъществяване на желанията, тогава подсъзнанието ще провежда крос, без никакъв късмет да получите това, което желаете.

Така че писането на ръка е причина за тази техника, въпреки че, когато пишете нещо за себе си, имате чувство за нещо срамно, от време на време неуместно и като цяло нелепост, която желаете бързо да изхвърлите или да не вършиме. Подсъзнанието „ пази “ човек от прибързани стремежи, защото, повтаряме – писането на вашето предпочитание на ръка е директна команда, която би трябвало да бъде изпълнена.

Друго от изискванията на тази техника е да не мислите за пари, защото те не са самостоятелен обект и по принцип, са нужни за закупуване на вярното нещо, пътешестване, ремонт и други неща. Следователно, би трябвало да извършите ремонт, пътешестване, нещо друго, само че не и пари.

Също по този начин не е нужно да организирате занимателен живот за себе си и да си налагате някакви ограничавания. Например: „ Сега, в случай че си намеря нова работа, несъмнено ще отида на фитнес “, „ Ако имам апартамент, тогава непрекъснато ще групирам другари “, „ Ако се получи, ще се напия “. Това са самоограничаващи се спомагателни стратегии, които постановат блокаж върху осъществяването на желанието. Прибързано сте си дали обещание нещо, само че не желаете да го извършите. Например, не желаете да ходите на фитнес, мислите ли, че желанието ви ще се сбъдне?

И не включвайте други хора в желанията си. Поне пробвайте. Тоест, „ Искам да се оженя за Вася “ няма да работи. Семейство и деца, благополучие в брака и фамилния живот – това е вашата дефиниция.

Ако всичко е направено вярно, се получава директива за подсъзнанието, която ще стартира да се извършва неотложно. Ето за какво, е належащо под всяко предпочитание да напишете разнообразни „ блокиращи “ изречения, вярвания, постулати, отзиви, които пречат на осъществяването на това предпочитание, дано ги назовем блокажи за краткост. Ние ги записваме под всяко предпочитание и не се разсейваме от нищо друго.

Например: „ Искам да се оженя “.

Блокажи:

а) Аз съм дебела, само че мъжете не се женят за цялостни дами

б) Не знам по какъв начин да сготвям, само че би трябвало

в) Страх ме е да раждам, а без деца фамилията не е същинско

г) Страхувам се, че той ще ми изневери и ще остана сама с децата на ръце

д) Страхувам се, че ще пие.

Освен това, належащо изискване за тази техника е нейната прецизност. Под всяко предпочитание е желателно да се записват ежедневни блокиращи вярвания за един месец. Не се отхвърляйте след няколко дни, като че ли всичко е ясно, отидете до края.

И по този начин, по какъв начин да преминете през този опит.

1 седмица. След като напишете всички стремежи на обособени листове в тетрадка, формулирайте всички тези блокажи, които излизат на повърхността, ще се получи много радостно и обемно. През седмицата ще се изразходва много порядъчен размер от тетрадката, само че блокажите не свършват и вие, въодушевени от радостно очакване, ще преминете през останалите седмици със същото движение. По принцип, най-повърхностният блокаж за неналичието на това, което желаете в живота си, постоянно почива на парите. За всяко „ Искам “ първият блокаж е: „ Няма пари за това “, и за второто и за третото.

2 седмица. Блокажът под формата „ Няма пари за това “ към този момент няма да е представен, тъй като незабавно ще последва въпросът: „ Защо нямате пари? “. И изкопаването на руините стартира, когато се отговори на този въпрос. Започват да се отварят като язви, остарели недоволства и комплекси. Има блокажи от детството, стратегия за самоизтребление става ясно, нещо като: „ Аз съм неподобаващ да пребивавам на земята и въобще не трябваше да се появявам “. Започват офанзиви на експанзия и нервност, всички наподобяват врагове, които би трябвало да бъдат унищожени. Опитайте се да гледате на всичко като на филм, като че ли не участвате в него, а просто гледате в профил.

3 седмица. Блокажите ненадейно ще свършат. Формулировките са разнообразни, само че същността е една. Блокирайте самия опит и мисълта, че всичко е загуба на време и нищо няма да се промени. Нежелание за писане и връщане към него още веднъж. Нивото на суматоха и безпорядък вътре във вас се покачва, развива се социопатия и нараснала възбудимост с преход към експанзия. Обезценяването на себе си и желанията, които сте написали. Уморявате се да пишете блокажи всяка вечер, желаете да спрете с опита. Задънен край. Самосаботаж. Извинения. Нежелание за вглеждане в себе си в „ дълбочина “.

4 седмица. Усещане за безкрайността на едни и същи дейности. Има блокажи върху блокажи. Например: в блокажа „ Не го заслужавам “ незабавно се появява различен – „ Заслужавам го, но… “. Имате чувството, че блокажите са съсредоточени на повърхността и е невероятно да се гмурнете по-дълбоко. Тялото се съпротивлява. Искате и не желаете да завършите опита допустимо най-скоро. Страх, че опитът ще реши казуса ви, тъй като ви отваря очите. Става ясно какво не сте забелязали преди. Техниката е антивирусната стратегия, която намира и унищожава тези, които заплашват системата. Прозрение за парите. Разбирате за какво не сте „ другари “ с тях. Усещането, че не можете да извадите главното, което се простира от детството и връзките със света посредством родителите/Рода. Основното нещо се крие в дълбините на подсъзнанието и не желае да бъде извадено на бял свят.

Последни дни от опита. Решението да се удължи с още една седмица, в ненужен опит да се изтеглят стратегиите от ранна детска възраст. Не се получава. Желанията са издухани като балон и няма значение дали въобще ще се осъществен.

Общото чувство от опита е: изплуват всички тези наставнически настройки, съдбовни подиуми от ранното детство, където сме били въодушевени от избрани постулати, които сме живяли цялостен живот. Мощни стратегии. Неспособността да пропадаме изцяло „ в дълбините “, като че ли там има стена и е отвън нашия надзор. Вътрешен напредък. Разбирайки, че ние сами в миналото сме избрали тези вярвания и към момента живеем съгласно тях. Умора. Има схващане, че цялостен живот сме търсили едно нещо, само че по разнообразни способи. И то настойчиво чука на вратата ни и чака да му отворим. Изравняване на междуличностните връзки и не е ясно какво да вършим в този момент, без цялата тази обвивка.

Резултат: Някои стремежи „ отпадат “ по време на опита, още два месеца след края на опита стартират да се осъществят други. И то съвсем без никакви старания от ваша страна. Подсъзнанието отстранява, унищожи тези блокажи, които стояха и не позволяваха желанието да се извърши. Освен това механизмът на това заличаване към момента не е явен. Но това не е значимо.

Експериментът няма да бъде ефикасен постоянно, само че това е много мощна техника за осъществяване на стремежи. Опитайте и животът ви бързо ще стартира да се трансформира към по-добро.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР