Тъй като примката около Кубрат Пулев се затяга и нищо

...
Тъй като примката около Кубрат Пулев се затяга и нищо
Коментари Харесай

Малко суши, адвокати има ли?

Тъй като примката към Кубрат Пулев се стяга и нищо чудно да се окаже, че ударът, който понесе от Кличко ще се окаже по-лек от целувката с тази прелестна дама Джени Суши, ние сме длъжни да проверим няколко вариации по тематиката. И то по-най-важният въпрос: по кое време половото принуждение е полово принуждение.
Ето да вземем за пример няколко хипотези:
1) Първо зависи кой ще те целуне. Ако Джени Суши беше целуната от Леонардо Ди Каприо или Брад Пит, това не е полово принуждение, а доста сладко. Обаче като целуне разкърваван и мускулест българин, тогава към този момент приказваме за полово принуждение. Накратко: половото принуждение зависи от външния тип на насилника и може единствено поради избрана настройка на чертите да мигрира от другарска и сантиментална целувка до уронващо достолепието ти прекарване.
2) Вторият аршин е дали тоя дето те е целунал има кинти. Ако няма кинти просто му биеш един пестник. Ако има кинти обаче това мигновено става зверско посягане.
3) Много зависи с кого приказваш след това. Суши с огромен кеф си качва клипчето в нета, след това и фотография в инстаграм и не наподобява като че ли обезпокоена. После обаче й звънят крупните юристи и й споделят " абе дай да го съдим за полов тормоз ". Суши недоумява: по какъв начин полов тормоз, то аз бих го скъсала тоя... " Крупните юристи обаче загатват тези хубави суми, присъщи за амeриканското правосъдие. Изведнъж на идващия ден Суши осъмва с различен ум. Фриволното й държание и тази веселяшко-разкрепостена усмивка внезапно застива в сериозен депресиран взор. Та целият минал ден е минал в адвокатската адвокатска фирма, където й е обяснено на правилото на хипнозата: " Повтаряй след мен:
" Аз съм жертва на полово принуждение ".
" Аз съм жертва на полово принуждение ".
Браво Джени!
4) Ако това беше станало преди 10 години, нямаше да е полов тормоз. Едно време по минаваха метър тия работи. С #MeToo в близост обаче към този момент се отвори цяло полесражение на деяние и това поле има има доста повече общо с лесното трупане на големи суми от адвокатски каузи, в сравнение с със справедливостта. Сега е и моментът внезапно да изскочат ужасно доста пострадали, които да кажат че през 1996-та година в дискотека в Студентски град Кубрат Пулев отново е направил тая работа и от този момент животът ти е изцяло унищожен (странно по какъв начин обаче се оказва унищожен тъкмо през 2019-та, тогава чак си осъзнал, че е унищожен, през 96-та ти е било готино, щото тогава това беше супер)
5) Все отново ми се ще да се зададе един кардинален въпрос. Въпросната Джени Суши твърди, че е третирана като полов обект. Но въпросната Джени Суши въпреки всичко - по този начин ми се коства - е посветила немалка част от живота си и общественото си държание, с цел да се трансформира в полов обект. Има нещо доста занимателно в това Инстаграмът ти да е отдаден на това по какъв начин се снимаш гола и се покриваш със суши, да се нашибаш със силикон до врата, да отвориш приветливо деколтето, а след това да се окажеш ужасно фрустрирана от това, че някой е погледнал на теб като на полов обект. А като на какво да огледа - като на маса за суши ли?

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР