Татяна ДронзинаТоку що разбрахме, че (п)резидентът се притеснява от някои

...
Татяна ДронзинаТоку що разбрахме, че (п)резидентът се притеснява от някои
Коментари Харесай

Има защо президентът да е притеснен от някои имена в правителството на Денков и Габриел

Татяна Дронзина

Току що разбрахме, че (п)резидентът се тормози от някои имена в държавното управление, като да вземем за пример това на проф. Тодор Тагарев. И с съображение.

Очакванията на евроатлантическите гласоподаватели в България към него са доста високи. Моите персонални са да опразни военните хранилища от остарялото желязо, наречено оръжие, което освен че не става за нищо, само че и оставя изцяло беззащитни мъжете и дамите, които са посветили живота си да бранят нашата страна. Да засилва българските доставки за оръжие към Украйна, тъй че да престанем да бъдем единствените потребни идиоти в НАТО. Да изрази ясно позицията, че сме срещу експанзията на Русия, осъждаме пълномащабната й инвазия на територията на една самостоятелна страна, без да дрънкаме простотии от сорта, че черно море отново би трябвало да бъде спокойно - и то тъкмо в този момент, когато е милитаризирано до дупка и то не по избор на западните съдружници.

За мен одобряването на кандидатурата на проф. Тагарев ще е лакмус за този кабинет - не тъй като го считам за един от най-хубавите експерти в региона на сигурността, какъв той е, а тъй като включването му в състава на държавното управление ще покаже дали то в действителност има евроатлантическа ориентировка или отново играе по свирката на (п)резидента и останалата част от путинофилите, които през вчерашния ден си изпуснаха нервите та се стигна до пердах.

Очаквам и другарката Нинова да налети скоро на някого и да се разправи с него с физическа мощ. Очаквам тази позиция на министър на защитата, заета от проф. Тагарев, да покаже, че имаме шансове да излезем от сянката на съветската взаимозависимост. А нека не ни мине котка път.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР