ТАСС: САЩ изразиха готовност да обсъдят въпроси на сигурността с

...
ТАСС: САЩ изразиха готовност да обсъдят въпроси на сигурността с
Коментари Харесай

ТАСС: САЩ са готови да коментират исканията на Русия, но смятат, че сред тях има и неприемливи елементи

ТАСС: Съединени американски щати показаха подготвеност да обсъдят въпроси на сигурността с Русия
Вашингтон. Властите на Съединени американски щати са подготвени да договарят с Руската федерация по нейните оферти за сигурност, само че считат, че в тях има неприемливи детайли. Това заяви почитан представител на администрацията на Вашингтон на специфичен брифинг за обстановката сред Русия и Украйна, предава TACC .

„ Както казахме, ние сме подготвени да ги обсъдим, само че има някои точки в тези документи, които, както знае РФ, ще бъдат неприемливи. Но има други детайли, с които сме подготвени да работим, които заслужават полемика “, цитира организацията думите на представителя на американската администрация.

САЩ ще предадат на Русия своите съответни оферти за договаряния за сигурност идната седмица. Те не желаят да работят за публиката, обсъждайки предложенията на Руската федерация в региона на сигурността, считат, че Москва в този момент е ангажирана с това.

Освен това Съединени американски щати са подготвени да употребяват двустранните връзки с Руската федерация и Украйна за споразумяване на спора в Донбас, само че считат Нормандския формат за централен. „ Фокусирани сме върху това по какъв начин Съединени американски щати биха могли да поддържат осъществяването на Минските съглашения и да поддържат съдружниците от Нормандския формат Франция и Германия в напъните им в тази област. Съединени американски щати са подготвени да употребяват двустранни канали за връзка с Москва и Киев, с цел да поддържат [тези преговори], в случай че може “, сподели представителят на администрацията на Вашингтон.

Освен това Съединени американски щати са провели положителни договаряния с новите немски управляващи за газопровода „ Северен поток 2 “ на фона на напрежението към Украйна. „ Имахме положителни полемики с новото немско държавно управление. Имаше някои доста мощни изказвания от тяхна страна по отношение на „ Северен поток 2 “ и тяхната непрекъсната поддръжка за съглашението [за тръбопровод], което сключихме [по-рано тази година] “.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР