Търсим възможност да консолидираме десния вот. Това заяви лидерът на

...
Търсим възможност да консолидираме десния вот. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

СДС иска да консолидира десния вот

Търсим опция да консолидираме десния избор. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в границите на кръгла маса с присъединяване на десни партии, политолози и социолози на тематика: " Българските дясноцентристки партии преди идните избори ", представен от Българска национална телевизия.

" Изборите, които предстоят, са извънредно значими. Струва ми се, че ще има блоково гласоподаване вляво и вдясно. За мен консолидиране на гласовете вдясно е значимо. Обезпокоен съм от поръчките на Българска социалистическа партия и площадната коалиция - тормозят ме изявленията за преразглеждане на участието на България в НАТО и Европейски Съюз. Плаши ме геополитическата ориентировка на България, а не това, че левицата може да пристигна на власт и за 2-3 години да покаже, че не може да ръководи ", съобщи Христов.

" Търсим опция да консолидираме десния избор. Смятам, че България би трябвало да има проевропейско, проатлантическо държание. Водим договаряния с ГЕРБ. Коалицията, която бихме създали е на идейна основа ", съобщи още той.

Христов съобщи, че няма да дава оценка на така наречен градска десница и уточни, че те са в колаборация с Българска социалистическа партия. " Ние за пръв път не участваме в митинги, тъй като нямаме желание да връщаме Българска социалистическа партия на власт ", разяснява Румен Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР