Търсете от Червена могила на изток, в началото на Голо

...
Търсете от Червена могила на изток, в началото на Голо
Коментари Харесай

Журналист шокира всички: Тъпи сме и затова ни лъжат за аутиста Сашко

" Търсете от Червена могила на изток, при започване на Голо бърдо " - това е споделено в групата " Да намерим Сашко ", в деня на намирането

Тази, нашата страна в никакъв случай няма да се оправи. Препълнена е с хора със забележителен разсъдък - доста невисок. Или с висок, само че отказали се изобщо да мислят. Защото и другояче хора с искания за просветеност, а освен куцо и сакато се умилява по какъв начин е открит Сашко и по какъв начин детето сам-самичко е оцелявало цели 9 дни.

Това написа във Facebook журналистът Григор Лилов по отношение на многото въпросителни, подбудени от неочакваното намиране на дребния Сашко, единствено ден откакто татко му разгласи премия от 100 000 лева

Ето какво споделя Лилов:

Тъпи сме и по тази причина ни лъжат за аутиста Сашко: Без въпроси следва еуфорията около едно " намиране ".

Я да ви запитвам вас по какъв начин 9 дни през ноември се оцелява в планина Голо бърдо (между Перник и Червена могила), по какъв начин се прекосява тя през ноември на 1000 метра надморска височина (ако беше по шосето, щяха да го видят), по какъв начин се живее дни наред с мокри облекла, с мокри обувки, а за край - и без обувки при нулеви и поднулеви температури.

3, 4, 1, -1, 0, 1, 6, 5, 9 - това са минималните температури през тези дни за Радомир. За планината Голо бърдо и рида ѝ - на 1100 метра височина ги намалете с най-малко 6 градуса.

Ако не знаете: при мокри облекла топлоотдаването е доста по-високо от нормалното. Първото изискване за оцеляване е да намерите относително изсъхнало място, неотложно да се съблечете гол и да си изстискате облеклата си с всички сили. Хм, детето не го е предписание (а и какви сили има едно 12-годишно дете?!).

И по какъв начин по този начин няма тежки измръзвания, и по какъв начин голите стъпала не са засегнати с изключение на с няколко драскотини, въпреки че задачите би трябвало да са в кръв, рани, със забити тресчици и надълбоко гноясали. И по какъв начин се оцелява толкоз дни без храна, освен това за детски организъм, който още на четвъртия ден при физически натоварвания ще колапсира без калориите. Или Сашко е ял шума като хранителна добавка за културисти цели 9 дни, а?

Я се пробвайте вие, вие, а не филанкишията, да издържите даже три дни в тези условия.

С мокри облекла през нощта на вашия балкон - цялата нощ на нулева температура. Пък даже и с топли питиета. Дори и с алкохолни градуси.

Гарантирам Ви, няма да устискате!

Само подготвян особено човек би могъл да се оправи.

Само за кръговиден простак и за оня, за който " по малкия екран споделиха " значи неподправена и цялостна истина, казусът със " загубването " на Сашко е неоспорим. Всеки с малко мозък в черепната си кутия ще се изсмее на приказките, че аутистите са хора с неземна устойчивост. Господи!

Какви нелепости творят и медии, и " специалисти ", и политици! Факт е, че детето се откри на практика незабавно откакто бащата разгласи премията от 100 000 лв.. И нито час по-рано. Защото 100 000 лв. ще разприказват всевъзможни езици.

" Утре е деня в който ще се откри това дете, триумф доброволци! " - това е споделено ден по-рано от намирането на Сашко в групата " Намерихме Сашко ".

Споделено е от човек, който се показва за чиновник на Специализирания отряд за битка с тероризма. Действително има човек - чиновник с такива имена. Дали той е създателят или някой употребява имената му - към този момент не знам. " Търсете от Червена могила на изток, при започване на Голо бърдо " - и това е споделено там. В деня на намирането.

Спирам до тук...

Човешката нелепост и наивинитет са безгранични. Особено когато медиите я подгряват или напряко я създават, както в този случай.За мен е изцяло несъмнено, че Сашко е държан някъде и изкаран сутринта от това " някъде ", с цел да бъде открит. Търсещите, да вземем за пример Христо Кадурин настояват, че мястото на намирането няколко пъти е претърсвано, включително с термокамери и с дронове, само че до съкровения миг не са откривали нищо.

И няколко въпроса към Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата!

1. Имало ли е позвъняване от неизвестен източник да търсят край Червена могила към Голо бърдо и с задоволително конкретика за нещо от фамилния обичай, което било споделено пред анонимния обаждащ се от Сашко (Да)?

2. Прегледани са всички видеозаписи от камерите към изхода от Перник към Радомир и камерите в на входа, в Радомир и на изхода от него, както и тези в Червена могила за транспортните средства, минали оня ден на изгубването (Не)? Ще ги прегледате ли, ще ревизирате ли притежателите на всички коли и съществуването на престъпно проявени лица измежду тях?

3. Какво откриха инспекциите на полицията в квартали на София, Перник и Радомир?

4. И някой от вас, " обществеността ", дето я взимат и я вършат на зелен хайвер прави ли връзка сред изненадващата акция против педофилите, каквато не е имало у нас в никакъв случай в последните десетилетия и изгубването на Сашко?

5. Какво се знае за майката в Англия и обкръжението ѝ там? Какви са данните, получени от тамошните управляващи и за какво за тях се мълчи?

БЕЛЕЖКА: Преди години едни студенти се " изгубиха " из Стара планини. Из Джендема. Търсиха ги хиляди, включително и с хеликоптери. Намериха ги и народът тържествуваше!

Бяха изхарчени милиони. Естествено, заплатиха ги данъкоплатците, а не бащата на единия от тях- изтъкнат бизнесмен-милионер, спряган като локален олигарх. Аз обаче за разлика от всички публицисти и медии не повярвах на евтината мелодрама - същата, която се разиграва и в този момент. Лошото е, че и реакциите са същите! Еуфория!

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР