Търсенето на луксозни автомобили и суперколи е по-голямо откогато и

...
Търсенето на луксозни автомобили и суперколи е по-голямо откогато и
Коментари Харесай

10-те разкошни автомобила, които ще властват през 2019-а

Търсенето на първокласни коли и суперколи е по-голямо след като и да било, само че тази година апетитът към деловитост бе на напред във времето, като марки като Bentley, Lamborghini и Rolls-Royce навлязоха в света на SUV моделите.

Разбира се, утвърдилата се във времето композиция от доста конски сили и разхитителен интериор доминираше в сегмента на първокласните коли, допълвайки марша към хибридни и електрически други възможности.

По всичко наподобява, че 2019 година ще бъде сходна, като първокласната хармония, грубата мощност и природосъобразните мотори ще са в основата на търсенето. Ето 10 модела, подбрани от Money CNN, към които има високи упования през идната година.

Lamborghini Aventador SVJ

Следващата година Lamborghini ще пусне модела Aventador SVJ - най-бързата кола от марката, която може да се купи нова. Мощта от 759 конски сили на мотора се добавя от нова дейна аеродинамична система, която оказа помощ на колата да сложи връх от 6:44.97 минути за обиколка за индустриален автомобил на пистата Нюрбургринг.

Lamborghini ще пусне единствено 900 броя Aventador SVJ, а искащите да се снабдят с модела ще би трябвало да платят 517 770 $. За тези, които разполагат с пари, само че не съумеят да си купят SVJ, ще бъдат създадени 63 по-скъпи коли под името 63 Edition.

Ferrari 488 Pista Spider

Способността на Ferrari да комбинира италианския жанр и инженерна мисъл е демонстрирана най-добре в модела 488 Pista Spider, който е подобаващ повече за пистата, в сравнение с за пътищата. Автомобилът има потребност едвам от 7.6 секунди, с цел да форсира от 0 до 200 км/ч, не че човек чака нещо по-малко от кола със 710 конски сили.

Интериорът в това време е първокласен, само че по едно и също време с това и състезателен, с мека кожа алкантара, която контрастира със спортните колани и седалки.

Aston Martin DBX

DBX е опитът на Aston Martin да извлече изгоди от SUV пазара, на който от дълго време господства Jaguar Land Rover.

Очакваният в края на 2019 година DBX (четири години след представянето му като концептуален модел) ще показва избор сред версии с два бензинови мотора - 4.0-литров V8 от Mercedes и личен 5.2-литров V12, преди да се снабди и с хибридна версия на по-късен стадий.

За DBX не се знаят доста други неща. Според някои клюки той може да бъде наименуван Varekai, когато доближи до индустриалната фаза, защото през март от Aston Martin записаха комерсиалната марка.

McLaren Speedtail

Създаването на правоприемник на суперколата McLaren F1, която счупи върха за най-висока скорост и впечатли с централната позиция на шофьорското място, бе ясно, че няма да е по никакъв начин елементарно. McLaren Speedtail, наричана още " Hyper-GT " е страшилище.

Хибридният мотор генерира оптималната мощ от 1050 конски сили, което разрешава ускоряването от 0 до 300 км/ч единствено за 12.8 секунди. (За да си визиите какво значи това, McLaren F1 има потребност от още към 10 секунди, с цел да направи същото.)

Проблемът е, че от този модел ще бъдат основани едвам 106 броя, а те към този момент са разпродадени на цена от 2.25 млн. $ всеки.

Audi E-tron

Поредният образец за смяната към природосъобразни мотори е Audi E-tron -електрически SUV модел.

Автомобилът разполага с два електромотора, ситуирани начело и откъм гърба, които генерират оптималната мощ от 402 конски сили, до момента в който 95-киловатчасовата батерия сред тях обезпечава изминаването на близо 400 км, както обаче и спомагателни 700 кг, към тежестта.

Audi E-tron разполага с 360-градусова система от камери, странични камери вместо огледала и въздушно окачване, което се приспособява към пътя. Желаещите да се снабдят с този електрически автомобил ще би трябвало да платят 74 800 $.

Bentley Continental GT Convertible

Когато обновеният модел Bentley Continental GT бе показан по-рано през годината, той бе разгласен за по-добър от предшественика си. Освен че има предимство в динамично отношение, новият модел е претърпял промени и в интериора.

Автомобилът е оборудван с 6.0-литров W12 мотор, който подсигурява върхова скорост от 330 км/ч и ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за една десета от секундата по-бавно от купе модала, макар по-голямото тегло.

Покривът се прибира и разгъва за 19 секунди при скорост до 50 км/ч. Вследствие на по-добрата изолираност на покрива кабриоверсията се счита за също толкоз тиха, колкото и остарялото купе, което оправдава скока в цената до 214 600 $ преди екстрите.

Tesla Roadster

Иновативният Model 3 на Tesla може и да притегли съществено внимание, само че новият Roadster ще бъде този, който ще влезе в светлината на прожекторите с помощта на невероятното си показване.

Ускорението от 0 до 100 км/ч за 1.9 секунди значи, че моделът Roadster на доктрина ще остави зад себе си всеки различен индустриален автомобил, както и няколко, които нямат право да се движат по пътищата. Междувременно оповестената оптималната скорост е 400 км/ч, което също е нечувано за множеството коли, да не приказваме за електрически автомобили.

При по-ниски скорости Tesla Roadster би трябвало да изминава към 1000 км сред зарежданията, повече от всеки различен електрически автомобил.

Както демонстрират всичките тези индикатори, това ще е най-скъпият автомобил Tesla с цена от 200 000 $ плюс депозит от 50 000 $.

Jaguar I-Pace

Електрическият Jaguar I-Pace комбинира впечатляващо показване с опция за изминаване на близо 500 км сред зарежданията, задвижване на четирите колела и задоволително разкош.

Моделът попада в този лист поради съвсем наличната си цена, макар че 80 500 $ не е по никакъв начин дребна сума. Ако обаче някой желае щадяща природата кола, след която всички ще се обръщат и която може да се оправи с съвсем всяка задача, с която бъде натоварена, I-Pace ще свърши работа.

Porsche Taycan

Porsche Taycan ще бъде електрически автомобил с четири порти, когато бъде показан през 2019 година Моделът, който първо бе показан под формата на концептуалния Porsche Mission E през март, разполага с два електромотора, като оптималната мощ се чака да варира сред 402 и 603 конски сили.

BMW i8 Roadster

На всички, които са не запомнили за излизането на i8 Roadster, е простено, защото концептуалният модел бе показан за първи път през 2012 година, а публицисти получиха правото на тестдрайв едвам през ноември. Въпреки огромното изчакване моделът се отличава на този стремително бързо разрастващ се сегмент от пазара.

В добавка към измененията, наследени от актуализирания модел i8 Coupe, i8 Roadster разполага с прибиращ се покрив, който се отваря и затваря за 15 секунди.

Въпреки спомагателната тежест, i8 Roadster е едвам с 60 кг по-тежък. Заради по-голямо място за предпазване обаче се губят две места - не че човек търси деловитост, когато си купува кабриолет. Цената стартира от 148 500 $.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР