Тържеството уж бе насрочено за началото на тази година, след

...
Тържеството уж бе насрочено за началото на тази година, след
Коментари Харесай

Голяма Драма В Живота На Нур От „Сега И Завинаги“

Тържеството сякаш бе планувано за началото на тази година, по-късно датата се измести за лятото, само че и до ден сегашен двамата не престават да заобикалят въпроса за несъстоялата се женитба. Когато се сгодиха, Йозил и Гюлше споделиха, че пиршеството ще коства най-малко 1 милион турски лири.

Наскоро самата Нур дефинитивно посече сватбените мераци на медиите край Босфора. „ Дата за женитба няма. Ние не мислим за това в този момент. Нашите взаимоотношения се движат в тази посока, само че към момента нямаме желание да се венчаем “, разяснява 24-годишната Амине, написа Пик. Каква е повода за отлагането на събитието, не е ясно, макар че двамата не престават да живеят дружно на фамилни начала.

Според турските таблоиди фамилията на Йозил, въпреки и поевропейчено, не одобрявало любовната му случка с хубавицата и точно родителите на футболиста го спъвали да пристъпи към олтара. Ако въпреки всичко го направел през главите им, щели да упорстват за непоколебим предбрачен контракт, с цел да са сигурни, че Гюлше няма да се опита да присвои благосъстоянието му. Любимият на Нур, който е роден от Гелзенкирхен, само че е от турски генезис, имал голямо имение в Лондон, оценено на 10 милиона паунда.

Йозил разполагал още с частен киносалон в дома си, а замъкът му бил с шест спални и 10 други пространства. Бившият халф на „ Арсенал “ купил триетажното имение преди две години. До него се стигало единствено по частен път, строго охраняван от въоръжени гардове.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР