Търговци предлагат износени и дори надупчени гуми като здрави в

...
Търговци предлагат износени и дори надупчени гуми като здрави в
Коментари Харесай

Търговци предлагат износени гуми като здрави в интернет

Търговци оферират износени и даже надупчени гуми като здрави в интернет. За това сигнализират фенове на NOVA на прага на зимния сезон. Сигнали за гуми с недостатъци – „ втора ръка” получават и в центровете за монтаж и ремонт. Там към този момент стартира слагането на зимните гуми.

Най-отговорните водачи към този момент започнаха да приготвят колите си за зимните месеци. Виждате - в този сервиз към този момент тече и промяната на летните гуми със зимни. Изискването е дълбочината на грайфера да е най-малко 4 мм.

Все по-често обаче водачите, които идват тук, търсят подпомагане от техниците откакто са попаднали на износени, налепени и даже надупчени гуми.

Гуми „ втора ръка” – с чудесно качество и атрактивна цена. Примамливите предложения притеглят водачите в интернет на прага на зимния сезон.

Димитър Стоянов обаче не се доверява на атрактивните оферти. И тази зима ще заложи на чисто нови. Тъй като към този момент е попадал на гуми с недостатъци, закупени от интернет.

„ Гумата наподобява в съвършено положение – по този начин я презентират, само че при монтаж – теловете се виждат… Правиш няколко километра, по-късно – теловете стартират да се демонстрират, балончета…”, споделя Димитър Стоянов.

Все по-често монтьорите в сервизите се натъкват на недостатъци по гумите, които водачите носят за монтаж. Проблемите обаче излизат едвам когато стартират да ги слагат на колата, споделя професионалният механик Иван Генов.

„ С просто око не се вижда, само че когато се завърти на салдото – се демонстрира дефектът, който носи. Идват с гуми, които са закупили, с цел да ги употребяват, а се оказва, че те не стават. Когато гумата тръгне да криви - най-често почва да губи въздух и се демонстрират телове от нея – това отново би трябвало да се загледате и да я видите – може очевидно да е добра гумата, само че де факто не е”, показва автомонтьорът Иван Генов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР