Търговско-промишлената палата на Молдова организира виртуална изложба за малки и

...
Търговско-промишлената палата на Молдова организира виртуална изложба за малки и
Коментари Харесай

Виртуална изложба събира предприятия от цял свят в Молдова

Търговско-промишлената палата на Молдова провежда виртуална галерия за дребни и междинни предприятия " SMExpo 2021 ", която към този момент е открита и ще продължи до 18 юни. 

Целта на ревюто е да показа дребни и междинни предприятия от всички стопански браншове на интернационалната публика. Организаторите означават, че това ще улесни световния бизнес, ще усили броя на контактите и новите контракти, и ще поддържа предприятията при идентифицирането на нови клиенти или снабдители. В изложбената зала всяко малко/средно дружество ще бъде показано с персонализиран виртуален щанд.

Посетителите ще могат да открият с едно кликване повече информация за компанията, нейните артикули и услуги, само че също по този начин ще могат да взаимодействат непосредствено с представителите на участващите компании посредством известия или обмисляне на B2B срещи (с видео и аудио).

Конферентната зала предлага на всяко лице, записано на ревюто, опцията да взе участие в някое от събитията, включени в Бизнес програмата, или да разшири личната си мрежа посредством достъп до B2B зоната.

Регистрацията за срещи е безвъзмездна и стартира още на 1 юни.

B2B срещите ще се организират сред 15-18 юни 2021 година

От комерсиалната камара приветстват представителите на българския бизнес на SMExpo 2021.

Желаещите могат да се записват
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР