Търговските центрове и моловете в Ломбардия и още 14 италиански

...
Търговските центрове и моловете в Ломбардия и още 14 италиански
Коментари Харесай

Италия затваря молове заради коронавируса

Търговските центрове и моловете в Ломбардия и още 14 италиански провинции ще бъдат затворени като поредна мярка против разпространяването на ковид.
Броят на жертвите от болестта в страната доближи 366 души, а болните са скочили до 7375, оповестиха локалните управляващи, представени от БНР.
Преди два дни управляващите сложиха под карантина общо 15 провинции с население над 16 милиона души. Новите правила ще са в действие до 3 април. Затворени ще бъдат музеи, спортни зали, басейни, нощни заведения и зали за игри. Баровете и заведенията за хранене могат да работят, само че клиентите би трябвало да седят на метър разстояние един от различен. Магазините са отворени, комерсиалните центрове и молове ще бъдат затворени, само че аптеките и супермаркетите в тях ще работят.
Работят и двете летища в Милано, " Линате " и " Малпенса ", както и това във Венеция. Националната самолетна компания " Алиталия ", разгласи, че ще прави единствено вътрешни полети от " Линате " и ще спре полетите си от " Малпенса ". Компанията ще прави интернационалните полети единствено от Рим.
Франция също постанова строга възбрана за обществени събития с над 1000 присъстващи.
Германия през днешния ден разгласи нови 210 случая на инфектирани от коронавриус. Така броят им се увиличава до 1112 от 902, които бяха доказани в неделя. Най-много инфектирани има в Западната провинция Северен Рейн-Вестфалия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР