Търговската верига и дългогодишният ѝ партньор събраха 9 чувала с

...
Търговската верига и дългогодишният ѝ партньор събраха 9 чувала с
Коментари Харесай

BILLA и Фондация „Конкордия“ проведоха акция по почистване на Витоша

Търговската верига и дългогодишният ѝ сътрудник събраха 9 чувала с боклуци
На 14 май 2022 година чиновници на BILLA България сплотиха старания с деца и младежи от Фондация „ Конкордия България “ и организираха акция по разчистване на региона на Природен парк " Витоша " в местността Копитото. Като резултат, комерсиалната верига и Фондацията събраха 9 чувала с боклуци.  

Вече 10 години BILLA поддържа обществените действия в детските центрове на Фондация „ Конкордия България “, като доброволческият уикенд е единствено част от цялостната тактика на компанията за поддръжка на самодейностите с огромно публично значение. Екипът на BILLA България посвети времето измежду природата, с цел да подкрепи на  младежи и деца в придобиването на нови познания и умения като насърчи виновното отношение към другите, общественото и просветително развиване на момчетата и девойките.

Търговската верига е приближен сътрудник на организацията от 2012 година В началото на 2022 година BILLA поддържа идеята на Фондация „ Конкордия “, като направи подаяние на стойност 10 000 лв.. То обезпечи дейностите, ориентирани към общественото и просветително развиване на 10 девойки и момчета, лишени от наставнически грижи, на възраст от 7-15 години, които са настанени в Детската къща на организацията в гр. Божурище.

Освен на национално равнище, BILLA поддържа и част от мрежата на организацията в социална изгода „ Конкордия Социални планове “ в Австрия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР