Търговията онлайн се разраства все повече и повече в глобален

...
Търговията онлайн се разраства все повече и повече в глобален
Коментари Харесай

Какво да очакваме от електронната търговия през новата година?

Търговията онлайн се разраства от ден на ден и повече в световен мащаб, както е видно и за потребителите, и за самия бизнес. Тенденцията е налице от години насам, само че несъмнено бе затвърдена и след настъпването на пандемията от Covid-19, когато милиони хора бяха принудени да останат у домовете си и да пазарят в интернет.

Без подозрение, даже и след края на пандемията доста от нас ще продължат да пазарят главно онлайн поради многочислените преимущества на този избор. А ето и какви са трендовете в електронната търговия през новата година.
Все повече мобилни продажби
Очаква се продажбите oт мобилна търговия да се удвоят от в този момент до 2025 година. Приятното и удобно преживяване в мобилната търговия ще накара клиентите да се връщат към даден бизнес и ще подсигурява, че оборотите ще продължат да порастват през идващите години.

Ето за какво е добре търговците в сектора да помислят за функционалности като push вести, SMS, мобилно наличие, мобилно приложение за електронна търговия и уеб страница, усъвършенстван за мобилни устройства.

Да пазаруваш от всяко място и когато и да е е голямо преимущество, с което надали някой би желал да се раздели.
Онлайн продажбата на облекла ще продължава да е водещ сегмент
За никого не е загадка, че хората пазарят в мрежата главно облекла и аксесоари. Няколко от аргументите за това са големият избор, лесните и бързи поръчки и опцията за комфортно връщане и подмяна на артикули, означават специалистите от електронния магазин. Неговият екип има дълготраен опит в тази област и следи новите трендове на пазара.

Впрочем, когато приказваме за облекла, то безусловно би трябвало да споменем и наклонността към избиране на екологични и устойчиви артикули.

Устойчивостта към този момент несъмнено не е непокътната единствено за екологични марки и артикули. Тъй като клиентите в мрежата от ден на ден купуват от насочени към тази цел марки, ще забележим, че много компании ще включват устойчиви практики в своето произвеждане. Тези практики ще включват неща като осъществяване на основни промени в продуктите и дарения на организации, фокусирани върху устойчивостта.
Увеличаване на цифровите заплащания
Клиентите към този момент желаят да имат опцията да изберат желания от тях метод на заплащане по време на процеса на поръчка. Бизнесите, които диверсифицират своите технологии за заплащане, са по-склонни да изградят доверие, да понижат изоставянето на количките и да насърчат купувачите да харчат повече.

Решенията за безлихвено финансиране като „ купете в този момент, плащайте по-късно “, както и безпроблемните варианти за заплащане с едно тракване, ще продължат да усилват известността си и ще се харесат на купувачите, които търсят повече еластичност при извършването на покупки си онлайн.

И защото криптовалутите постоянно са били представяни като опция на банките и класическите валути, провокации като неустойчивост и компликация при потребление забавиха тяхното приемане. Въпреки това наподобява, че нещата се трансформират.

Най-добрите уеб страници за криптовалути и платформи за търговия са следили големи скокове в трафика през последните няколко години. Всъщност, тези сектори са утроили повече от три пъти трафика си през 2021 година.

Възходът на децентрализираното финансиране към този момент визира всички типове пазари. Дори някои огромни банки и платежни платформи, като PayPal и Visa, са присъединили криптовалути в своите оферти.

Динамиката в това отношение ще продължи и през тази година, безапелационни са специалистите в електронната търговия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР