Търговище посрещна лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Приветства го кандидатът за

...
Търговище посрещна лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.
Приветства го кандидатът за
Коментари Харесай

Борисов към Кирил Петков: Важно е да се строим! Но под един флаг

Търговище посрещна водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Приветства го претендентът за кмет от партията за Търговище доктор Дарин Димитров. Той напомни какъв брой сложен е бил отиващият си мандат за всички градоначалници.

Д-р Димитров подсети за COVID-пандемията, само че най – значимото е, че хората се разсъниха. „ Свършихме доста работа, само че има още работа “, съобщи той и прикани всички да излязат да гласоподават на 29 октомври, с цел да бъде в действителност чист и зелен град Търговище.

Д-р Димитров, който е гинеколог по специалност, изясни и каква е задачата също и доста общински съветници от партия ГЕРБ да влязат в Общинския съвет на Търговище.

Кандидатът за кмет на Търговище показа претендентите и на другите градове, които влизат в общината и изрази задоволството си, че измежду тях има и мюсюлмани, тъй като по този метод ГЕРБ са потвърдили, че това е партия и на християни и на мюсюлмани.
На събитието участва и  някогашният министър на енергетиката Теменужка Петкова, която насочи приветствено слово. Тя разясни какъв брой значими избори ни предстоят на 29 октомври. " Знаете, че преди повече от две години и половина имаше опити да се изчегърта партия ГЕРБ, само че тези опити се указаха несполучливи и една от главните аргументи е наличието на ГЕРБ в локалната власт. Заради това, че отличните кметове, измежду които е и доктор Дарин Димитров, образът на доста общини е изменен към по-добро. Тя подсети в какво положение е бил бюджетът на България, когато Борисов е бил министър председател и какъв брой доста е обещано на общините, " А в този момент влизаме от дълг в дълг. Интересно е да се наблюдава кой е отговорен за това бюджетът на България да бъде на недостиг. Това още един път ни демонстрира, че на 29 октомври би трябвало да излезем и гласуваме ", съобщи тя.

След нея думата взе Бойко Борисов, водач на ГЕРБ, който поздрави доктор Димитров и разгласи, че той в действителност е един от сполучливите кметове на ГЕРБ. Припомни пътят до " Шише Джам ", напомни правата край Търговище от Автомагистрала " Хемус ". " Без " Хемус "... " Хемус " е витално значима за вас изключително ", добави той и разясни: " Сега отново ще я създадем, само че към този момент ще е най-малко два пъти по-скъпа, парите ще излязат от джобовете ни. Да е честито на българите. Това си причинихме и продължаваме да си го предизвикваме ".

" Много ме стоплиха думите на кмета, че етническата приемливост в този район я има. Тя е изключително значима за този район ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов не пропусна да разяснява и войната сред Израел и " Хамас " и разясни, че етническата приемливост в този момент в действителност е извънредно значима. Той съобщи още, че протичащото се ще окаже въздействие и на цените на горивата. По думите му, те в този момент обективно в действителност ще се вдигнат.

Бойко Борисов разяснява и обвиняванията към ГЕРБ за кражба на пари. " Защо съм подозрителен към тях ( ПП-ДБ) ", попита Борисов и изясни: " Ние от три години не сме в ръководство и някое друго държавно управление е отговорно за това състояние на бюджета.

Борисов отговори и на Кирил Петков, тъй като разгласи, че е уверен, че го гледа в този момент него: " Шегите и закачките за кой шлагер какъв бил са хубави закачки, само че за какво не се показват отговорните ".

" Мога да ви обещая, че ще продължим да се грижим за Търговище и се обърна към доктор Дарин Димитров и съобщи, че всичко зависи от тях ", сподели той.

" Повярвайте ми и на мен и на Кирил Петков не ни е елементарно и в действителност е прав водачът на " Възраждане " да се подиграва и добави: Важно е да се строим, само че не е значимо пред коя стая, а под един байрак да се строим ", съобщи още Бойко Борисов.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР