Таня Боева възкръсна“ след 4 години изгнание. Фолкпевицата се покри

...
Таня Боева възкръсна“ след 4 години изгнание. Фолкпевицата се покри
Коментари Харесай

Ще се изненадате колко пари е вложила Таня Боева за корекциите по себе си

Таня Боева " възкръсна “ след 4 години заточение. Фолкпевицата се покри след неочаквания бракоразвод с дългогодишната си половинка и татко на сина й Мишо Бургуджиев. Ретро фолк звездата в никакъв случай не е била в " А " група на чалгата, само че има много части, които станаха шлагер през годините.

Изпълнителката призна, че е имала основателна причина за отсъствието си - тя е била подложена физически и душевен тормоз, против нея е била проведена група от престъпно проявени, заплашвали са околните й, чупили са дома й, а единствената цел - да бъде срината и да остане без кариера и поддръжка. Така твърди Боева, чиито проблеми в действителност пристигнаха след края на връзката й с Бургуджиев.

Бившият свекър на Таня - Тодор Бургуджиев, стои зад заканите и издевателството над нея, загатна певицата.

Таня Боева е употребила времето, което беше надалеч от медиите, с цел да си направи редица пластични интервенции. 48-годишната фолк изпълнителка бе измежду първите звезди, които си направиха ринопластика. Тя си отряза носа още през 2005 година Операцията й несъмнено не беше волност, а имаше потребност от нея. След корекцията Таня не загуби идентичността си и изглеждаше много обичайно. Все още не беше решила да се обезобрази, писа Уикенд.

Преди няколко години Боева решила, че има потребност от повторна ринопластика, силиконов бюст, нови устни, ботокс, филъри и скули. Тя е вложила най-малко 50 000 лв. в настоящата си визия. В момента изпълнителката на " Лошо момче " е дотолкоз изменена, че даже на нейни фенове им е мъчно да я разпознаят на фотоси. Таня Боева няма нищо общо с предходната си визия и съвсем не наподобява на себе си. Според осведомени, певицата има състоятелен мъж до себе си, който е финансирал преобразяването на обичаната си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР