В множеството игри на Аз обичам България, актьорът и тв

...
В множеството игри на Аз обичам България, актьорът и тв
Коментари Харесай

Сашо Кадиев за малко сам да се провали

В множеството игри на " Аз обичам България ", артистът и тв водещ се отличи с артистичните и комичните си умения. Но игрите са за време и занимателните номера му изядоха скъпите минути. 

Съревнованията започнаха с обрисуване на поговорки посредством картина. " Казана дума хвърлен камък " не затрудни изключително играчите, само че при " Клин чеп избива " имаше съществени усложнения. Пословицата беше изобразена с чеп вбит (неясно защо) в дърво. Появиха се асоциации с социална тоалетна, каквато сигурно не бе нарисувана. 

За малко водещата Алекс Сърчаджиева стартира своя заместничка - едвам 11-годишната Лиляна Михайлова. След това игрите продължиха с изписване на думи писмен знак по писмен знак, само че наобратно. Отборът на Камен Алипиев-Кедъра още веднъж се оправи по-добре. Спортният публицист се отличи освен с необятна обща просвета, само че и с бързи реакции - ключът към с триумфа в надпреварите. 

В тима на Кедъра бе и младата певица Дара Екимова. Тя способства колкото и той за успеха. В професионалната си област - Дара е с необикновен слух и разпозна песента " Губя надзор " като записа бе пуснат наопаки. Тя е учудващо грамотна поради нежната си възраст - няма никакъв проблем с правописа. 

Партньорката по тим на Сашо - Маргарита Хранова призна, че се е целунала за сефте на 10 години. После срамежливо добави, че то било по детски до момента в който била при баба в провинцията. Нагости на баба на село се оказва много вървежно място за намиране на гаджета. Синът на Катето Евро също се бил целунал с някакво момиченце на село и също по детски.

По-късно в предаването породи спор на ползи. Гост бе Силвия Рашкова, рекордьор по гмуркане. Камен Алипиев-Кедъра като състезателен коментатор знаеше коя е тя. Това не убягна на Сашо Кадиев, който означи, че тимът на Кедъра е толериран.

Но колелото на ориста съществува не на вятъра. От три благоприятни условия, тимът на Сашо съумя да завоюва и трите, с цел да завърти колелото. Те не можаха да затворят разликата, тъй като колелото им даде невисок брой точки, само че въпреки всичко я стопиха доста, а точно 64 на 56 точки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР