Там задържането и оставката на Нено Димов не спря поредния

...
Там задържането и оставката на Нено Димов не спря поредния
Коментари Харесай

Перничани излязоха на протест, заплашиха следващият да е в София

Там задържането и оставката на Нено Димов не спря следващия митинг против безводието в града. По обяд стартира автомобилно шествие под мотото " Къде ни е водата? ". Организатор на митинга е предприемчив комитет " Спаси Перник ".


Перничани се събраха при спортната зала " Борис Гюдеров " и преди да тръгнат за село Студена сложиха своите претенции. А те са за трайно решение на казуса с безводието в града, безплатна държавна помощ за общината, понижаване на сметките им за вода, както и оставки на всички длъжностни лица, виновни за рецесията.
Видях фотография от 8 януари - злополуката е цялостна - спомен за язовир, локва. Не можем да имаме вяра на институциите, които толкоз пъти ни излъгаха. Вода има за доста малко време, само че те би трябвало да го кажат публично. Хората би трябвало да имат настройка. Трябва да се работи по екшън проект, тъй като една страна затри един град. Сега тая страна би трябвало да помогне за спасението на града.
Недоволните жители на Перник упорстват хидроинженери и експерти допустимо по-скоро да изработят спешен проект за справяне с бедствието. А днешното решение екоминистър Нено Димов да бъде оставен за непрекъснато в ареста разясниха офанзива.
 Нено Димов остава за непрекъснато в ареста Нено Димов остава за непрекъснато в ареста
Спецсъдът остави Нено Димов за непрекъснато в ареста. Той беше упрекнат в умишлена занемареност поради водната рецесия в Перник. Нено Димов беше задърж...
Красимир Митов - ръководител на Национален профсъюз " Защита ": Вицепремиерът Каракачанов сподели, че с ареста на министър Нено Димов е убита една политическа кариера. Нашият отговор е: " Вие убихте един стохиляден град "!
Протестното автомобилно шествие в Перник през днешния ден протече без особени произшествия и огромни тапи. Една от аргументите за това е, че участниците в него съблюдаваха всички правила на публичния ред, а другата, че имаше извънредно доста полицейски патрули, които охраняваха и следваха колоната коли.

Недоволните поданици на миньорския град възнамеряват идващият митинг да бъде извършен в столицата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР