Талантливият певец Кристиан Костов вече напълно е заприличал на жена,

...
Талантливият певец Кристиан Костов вече напълно е заприличал на жена,
Коментари Харесай

Талантливият певец Кристиан Костов вече напълно е заприличал на жена, последната му фотосесия го доказва

Талантливият артист Кристиан Костов към този момент изцяло е замязял на жена, изумени са феновете му. Младежът, който показа България на „ Евровизия “ през 2017 година и завоюва влиятелната втора позиция, изцяло се е феминизирал, излиза наяве от последната му фотосесия.
Крис е все по-изнежен, а облеклата му са като от дрешника на някое момиче – синя риза с необятни цветни ръкави, мрачен панталон два пръста над глезените, а изпод си личат мрежести чорапи. Ансамбълът приключва с груби съвременни маратонки. Крис нежно е кръстосал крайник връз крайник като някоя сантиментална девойка от средата на XIX в., а върху дрехата му е преметната комфортна чантичка. Прическата му пък е усърдно направена със сешоар.

В момента Костов се подвизава в Ню Йорк – обичано място на свободомислещи хора. В Голямата ябълка той е отседнал при свои другари и към този момент съумя да се разноски до някои от най-популярните забележителности като площада Тайм Скуеър, Американския природонаучен музей и Сентрал парк.
В Ню Йорк Кристиан ще прекара още няколко дни.
Пътешествието му последва и къс „ отпуск “ по родното Черноморие, като изпълнителят на „ Beautiful Mess “ събира загар на Свети Влас и Синеморец. В началото на септември, артистът ще отпътува още веднъж за Китай, където се трансформира в същинска звезда след присъединяване си в риалити шоуто „ Singer 2019 “.

Припомняме, че напълно неотдавна Кристиян влезе в задочна война с родните си почитатели. В причина за това се трансформира фотография, оповестена в обществените мрежи от изпълнителя на Beautiful Mess, която съгласно феновете му е повече от неприлична.
На нея Крис театралничи на бял декор, а с мултимедия върху него е прожектирана рисунка на мъжки сексуален орган.
Моля ви да престанете да хабите силата си, с цел да хейтите. Горд съм от работата си, от себе си и от Team Kris (отбор Крис, каквото наименование си дадоха неговите фенове – б.а.). Ако не харесвате стила ми, типа ми или музиката ми, това е ок. Защо би трябвало да ненавиждате? Можете просто да кликнете върху „ Не одобрявам “ и готово – без драма, без усеща “, написа Костов в отговор на известията, получени от почитателите му по адрес на фотографията.

По думите на феновете пък те желали да посочат въпросния кадър като неточност пред своя кумир. „ Явно почитателите би трябвало да нямат мнение и единствено сърчица да поставят “, гневи се досегашна почитателка на Костов, част от фенклуба му. „ Минус един почитател в мое лице. Не че на Кристиан му пука “ и „ Пише, че се гордее с Тийм Крис, само че както е тръгнало, скоро няма да има подобен “ са единствено част от мненията в обществените мрежи, а феновете към този момент оферират да употребяват фенстраницата, основана във Facebook, с цел да разискват други тематики, разнообразни от отличника на X Factor.
Самият Кристиан Костов е изтрил проблематичната фотография от всички свои профили в обществените мрежи.

Кристиан Костов може да бъде сгрешен с атрактивна девойка
Инфо: lupa

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР