Талантливата пловдивчанка, която стигна до етап Нокаути в състезанието, получи

...
Талантливата пловдивчанка, която стигна до етап Нокаути в състезанието, получи
Коментари Харесай

Арика Адамс от Гласът на България открива концерта на Мария Илиева в Зала 1 на НДК

Талантливата пловдивчанка, която стигна до стадий Нокаути в надпреварата, получи покана персонално от Мария Илиева.
На 06.12. в Зала 1 на НДК ще се състои дълго чаканият край на националното турне на Мария Илиева ЛЮБОВ. За положителното въодушевление на публиката ще се погрижат Арика Адамс от #ОтборМария в Гласът на България и Габриела Колева – GABO, участник в 8-ми сезон на предаването.
Вратите отварят в 19:00, а осъществяването на Арика Адамс стартира в 19:30. В 19:45 пък на сцената ще се качи GABO, а в 20 ч стартира спектакълът на Мария Илиева – със специфичен гост-изненада още в самото начало.
Арика Адамс ненадейно получи персонална покана от Мария Илиева в ефир да открие концерта ѝ на 06.12. в Зала 1 на НДК. „ Арика е страховит актьор и има огромно бъдеще пред нея, ” споделя Мария Илиева. „ Щастлива съм, че тя избра моя тим и стигна толкоз напред в надпреварата. Искам да чувам още и още от нея! ” Младата певица напълно скоро показа дебютната си ария “Lies ”.
Още една чисто нова ария ще получи своята премиера преди началото на концерта на Мария Илиева. Новият сингъл на GABO „ Ако не си за мен ” ще прозвучи за пръв път онлайн. Габриела Колева е подгряващ реализатор на всички концерти от турнето на Мария Илиева.
Още участници от „ Гласът на България ” са „ забъркани ” в турнето „ Любов ” – беквокали на поп дивата са трио Тринити, които провокираха възторг в 6-ти сезон на предаването. Останалите музиканти от бенда на Мария са: Георги Янев – китара, Мартин Ташев – тромпет и вокали, Мартин Денев – клавишни, Васил Вутев – барабани, Емилио Мархолев – бас, Владислав Мичев – тромбон и синтезатор.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР