Така наречената водна диета е разработена от американски диетолози и

...
Така наречената водна диета е разработена от американски диетолози и
Коментари Харесай

Най-модната диета - водната

Така наречената " водна диета " е създадена от американски диетолози и от ден на ден набира известност. Учените изненадаха света с изказванията си за изключителния резултат на елементарната питейна вода върху загубата на тежестта.

Няма потребност да обясняваме в детайли какъв брой значима е водата за човешкото битие. Тя обезпечава на клетките в организма всички хранителни субстанции - минерали, витамини, соли, взе участие в регулирането на телесната температура.

Сега учените настояват, че с помощта на особено основаната водна диета можем доста да поправяме тежестта си. Те предлагат да стартираме деня с чаша филтрирана (това е значимо! ) вода с малко лимонен сок преди закуска.

Освен това, денем би трябвало да се пие самостоятелна доза вода. Дозата можете да пресметнете елементарно - за всеки кг от тежестта би трябвало да консумирате 40 мл вода.

 Водна диета

6-8 чаши на филтрирана вода на ден оказва помощ за понижаване на възприятието на апетит и спомагат за ефикасната работа на храносмилателната система.

Не би трябвало да забравяте, че би трябвало да консумирате дозата си питейна вода минимум 30 минути преди хранене или два часа по-късно. Да не се пие по време на хранене. Това може да наруши действието на храносмилателния развой. Ако пиете вода незабавно след ястие, това също няма да има нужния резултат.

Важно е да запомните, че не можете да замените водата с една бира или сода. Подхранвайте организма с питиета без кофеин, алкохол и без калории. Изследователите поучават да следвате тази диета в топлия сезон, когато течностите частично се изхвърлят посредством потта. Това оказва помощ за понижаване на натоварването на бъбреците.

За страдание водната диета си има и своите минуси. Ако човек употребява повече от 4 литра течности дневно, отмива от организма нужните минерални субстанции. Затова е значимо да се придържат към златната среда, с цел да не се получи недостиг на витамини и минерали в организма.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР