„Така и не можах да разбера как някой член на

...
„Така и не можах да разбера как някой член на
Коментари Харесай

Дончев тъжен - Радев останал без вечеря в Естония

„ Така и не можах да схвана по какъв начин някой член на държавното управление е лишил президента Румен Радев от една вечеря в Естония и въобще в тази конспирация, в случай че всичко това е конспирация, какво присъединяване имаме ние ". Това запита вицепремиерът Томислав Дончев в изявление за Нова телевизия.

„ Всичко е въпрос на персонална отговорност. Никой не е ваксиниран от контрола на държавен орган. Аз също. Предполагам, че Радев е бил предизвестен. Всеки съзнателен жител би следвало да се съобрази с рекомендацията ", добави още той.

По думите му няма държавен орган, който да следи всяко едно лице. „ Няма по какъв начин, в случай че под карантина са хиляди до всеки да има служител на реда или чиновник на РЗИ. За каквито и ограничения да приказваме, преди всичко е персоналната отговорност. Трябва да се мисли за околните, за приятелите. Това е същият механизъм, когато някой си хвърля фаса и по-късно се оплаква, че му е мръсно ", сподели още Дончев.

И добави: „ Не съм в течение на детайлите, само че мисля, че държавниците с изключение на всичко друго, което вършат, би трябвало да дават и пример”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР